Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram ξεκινάει τη διαδικασία αφαίρεσης ψεύτικων likes και followers

*
Το Instagram μπαίνει στη μάχη της αντιμετώπισης των fake likes, follows αλλά και σχολίων, τα οποία στο εξής θα διαγράφει. Στο εξής, όλα τα fake likes και follows από λογαριασμούς που χρησιμοποιούν third-party υπηρεσίες, για να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους θα διαγράφονται, με το δικαιολογητικών της παραβίασης των κανόνων χρήσης της πλατφόρμας και των community guidelines. Οι υπεύθυνοι του Instagram ανακοίνωσαν ότι θα δημιουργήσουν έξυπνα εργαλεία, που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό λογαριασμών που χρησιμοποιούν τέτοιες υπηρεσίες. Στη συνέχεια, οι λογαριασμοί αυτοί θα ειδοποιούνται για τυχόν αφαίρεση likes, follows και σχολίων. Ακόμα, αν διαπιστώνεται η οποιαδήποτε παραβίαση κανόνων ασφαλείας, θα ζητείται από τους ιδιοκτήτες η αλλαγή password. Όλα αυτά για την αντιμετώπιση των λεγόμενων “nanoinfluencers”, λογαριασμών με λιγότερους από 1.000 followers, που προσπαθούν να κερδίσουν δωρεάν προϊόντα, διαφημίζοντάς τα στο Instagram.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*