Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram φαίνεται πως δοκιμάζει το κάθετο scrolling στα Stories (video)

*
Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στο Instagram και στον τρόπο που βλέπουν οι χρήστες τα Stories, καθώς πλέον δοκιμάζεται και το κάθετο scrolling. Ειδικά, χρήστες σε Τουρκία και Βραζιλία έχουν εμφανιστεί να βλέπουν μια εμπειρία ανάλογη των Reels και TikTok με τις ιστορίες των χρηστών να αλλάζουν σε κάθετο και όχι οριζόντιο άξονα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να κάνει scroll στα Stories διάφορων χρηστών, αντί να βλέπει όλα τα Stories του ίδιου. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα του πως δουλεύει αυτό, μέσα από το παρακάτω video.



H πρόθεση του Instagram αυτή έχει γίνει γνωστή από τον περσινό Φεβρουάριο, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν είχαμε δει τίποτα στην πράξη. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα δούμε να παίρνει σάρκα και οστά αυτή η υλοποίηση σε όλες τις περιοχές του πλανήτη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*