Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το La Casa De Papel γίνεται escape room

*
To La Casa De Papel κατάφερε να ξεχωρίσει και έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον των θεατών και συγκεκριμένα των συνδρομητών της πλατφόρμας Netflix. Φαίνεται ωστόσο ότι η αγάπη του κοινού οδήγησε κάποιους να το πάνε ακόμη πιο πέρα, δημιουργώντας στην Ισπανία το πρώτο escape room βασισμένο στη γνωστή σειρά. Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου ανοίγει στη Μαδρίτη το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης και στο επίκεντρο είναι το La Casa De Papel, με τους συμμετέχοντες να καλούνται να ολοκληρώσουν τη ληστεία του Νομισματοκοπείου και να αποδράσουν με τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που θα συναντήσουν. Η συμμετοχή θα απαιτεί και τη σχετική κόκκινη φόρμα και τη μάσκα του Νταλί και η διάρκεια του συγκεκριμένου παιχνιδιού υπολογίζεται στα 75 λεπτά. Το κόστος συμμετοχής θα φτάνει τα 25 ευρώ το άτομο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*