Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Office 365 μετονομάζεται σε Microsoft 365 και στοχεύει σε νέο κοινό (video)

Η Microsoft ανακοίνωσε τα πλάνα της για μετονομασία του Office 365 σε Microsoft 365 από τις 21 Απριλίου. Η πλατφόρμα θα προσφέρει πλέον περισσότερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και cloud για να βοηθάει τους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί. Αρχικά, η τιμή της συνδρομής θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα (€7/μήνα ή €69/έτος για προσωπική χρήση και €10/μήνα ή €99/έτος για το οικογενειακό πακέτο), ενώ θα υπάρχει και ένα Family Safety App με πληροφορίες για το χρόνο χρήσης υπολογιστή και άλλα στατιστικά. Ο πυρήνας της σουίτας θα παραμείνει ίδιος με πρόσβαση στα δημοφιλή προγράμματα, 1TB αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive και 60 λεπτά κλήσεων με το Skype Phone κάθε μήνα. O Microsoft Editor (AI tool για βοήθεια στην συγγραφή) θα προστεθεί σε Word και Outlook, καθώς και στα Microsoft Edge και Google Chrome μέσω σχετικού extension. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έρχονται, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*