Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pokémon franchise είναι η επόμενη προσθήκη στο Super Nintendo World

*
H Universal Studios Japan, στην οποία ανήκει το θεματικό πάρκο Super Nintendo World, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τα Pokémon. Έπειτα από την υπογραφή συμφωνίας με τη The Pokémon Company, ο δημοφιλής κόσμος των μικρών τεράτων αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Super Nintendo World εντός του 2022.

"Η Universal Studios Japan και η The Pokémon Company υπόγραψαν μακροχρόνια συμφωνία, μέσω της οποίας θα διερευνήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα προσελκύσουν το κοινό στον κόσμο των Pokémon με πρωτοποριακές τεχνολογίες και η αρχή θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022", αναφέρει το δελτίο τυπου της Universal Studios.


Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το πως ακριβώς θα υλοποιηθεί η συμφωνία, δηλαδή τι θα πρέπει να αναμένει το κοινό από πλευράς θεάματος.

"Αποτελεί τιμή για εμάς η υπογραφή συμφωνίας μακροχρόνιας συνεργασίας με τη The Pokémon Company, κάτι που θα μας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξουμε νέα shows για τα Pokémon στη Universal Studios Japan τόσο για τους fans των Pokémon, όσο και για τους επισκέπτες μας, δήλωσε ο επικεφαλής της Universal Studios Japan, J.L. Bonnier.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*