Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roll Camera! είναι το νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στο Kickstarter το οποίο σας μετατρέπει σε σκηνοθέτη

*
Ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι στο Kickstarter έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Αν και τα περισσότερα σε αυτό το τομέα καταλήγουν άσχημα, το Roll Camera! έρχεται να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα. Το παιχνίδι είναι συνεργατικό και σκοπός του είναι να φτιάξετε μια ταινία.

Το πιο πρωτότυπο από όλα σε αυτό το Kickstarter Project είναι η πρόοδος ανάπτυξης του. Στα περισσότερα πρότζεκτ ο δημιουργός βάζει κάποια stretch goals, δηλαδή αν μαζευτεί το συγκεκριμένο ποσό τότε θα προστεθούν κάποια πράγματα στο τελικό προϊόν. Στο Roll Camera! ωστόσο, ο δημιουργός Keen Bean βάζει τους χρηματοδότες να ψηφίσουν τι θέλουν να προστεθεί στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι fans έχουν τρείς επιλογές οι οποίες αντιπροσωπέυουν διαφορετικές σκηνές από ταινία. Μέχρι το τέλος της καμπάνιας, θα έχετε φτιάξει ταυτόχρονα μια ταινία αλλά και μια ολοκληρομένη έκδοση του παιχνιδιού.


Η καμπάνια του Roll Camera! θα τρέξει στο Kickstarter για ακόμα 27 ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*