Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Snapchat προσθέτει αντιδράσεις με bitmoji και άλλα στα chats

*
Το Snapchat εγκαινιάζει το νέο έτος με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά. Μέσα στις επόμενες μέρες οι χρήστες συσκευών με λειτουργικό Android ή iOS θα μπορούν να αντιδράσουν σε μεμονωμένα μηνύματα των chats τους χρησιμοποιώντας bitmoji (όπως και στο Messenger του Facebook), ενώ θα μπορούν να απαντήσουν σε συγκεκριμένο μήνυμα ενός chat ακόμα και αν έχουν ακολουθήσει άλλα μηνύματα μετά από αυτό (ξανά όπως και στο Messenger).

Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό - στην προκειμένη επηρεασμένο από τα stories του Instagram - είναι η δυνατότητα προσθήκης polls στα snaps και στα stories του Snapchat. Η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι διαθέσιμη στον φάκελο με τα αυτοκόλλητα.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι στη διάθεση των χρηστών του Snapchat εντός των επόμενων ημερών. Η εφαρμογή αναμένεται επίσης να αποκτήσει αναβαθμισμένο audio και video calling interface, όμως σε μεταγενέστερο χρόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*