Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spotify έφτασε 158 εκ. συνδρομητές και ανακοίνωσε τα συνδρομητικά podcasts

*
Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Spotify και η πλατφόρμα αποκάλυψε πως έφτασε πλέον τους 158 εκ. συνδρομητές. Η εξέλιξη αυτή μαρτυρά ανάπτυξη 3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο για όλους τους χρήστες συνολικά και 2% σε σχέση με όσους έχουν συνδρομή. Μπορεί πρόσφατα να ανακοίνωσε μάλιστα άνοδο στις τιμές του, αλλά εκτιμάται ότι η βάση του θα συνεχίσει να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Η πλατφόρμα είναι η κυρίαρχη στα της μουσικής με πάνω από 356 εκ. χρήστες συνολικά. Με την ανακοίνωση της Apple για τα Podcasts Subscriptions με το iOS 154.6, το Spotify θα προσφέρει κι αυτό μια λειτουργία συνδρομής για μερικά από τα podcast του, όπως τα tiny Leaps, Big Changes και Mindful in Minutes. Όσοι podcasts ενδιαφέρονται να βάλουν τη δουλειά τους πίσω από paywall θα μπορούν να το κάνουν δωρεάν έως και το 2023 και από εκεί και πέρα θα υπάρχει ένα διαφορετικό μοντέλο χρεώσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*