Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Tellstones: King's Gambit είναι το επόμενο project της Riot Games

*
H Riot Games ανακοίνωσε πως το επόμενο project της είναι το Tellstones: King's Gambit, ένα παιχνίδι tabletop βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends. Θα είναι για δύο έως τέσσερις παίχτες και θεωρείται ως “perfect information”. Δηλαδή ο κάθε παίχτης θα έχει πλήρης γνώση στο τι γίνεται μπροστά του. Το παιχνίδι θεωρείται ως “ένα παιχνίδι της Demacia.”

Το Tellstones, σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι tabletop της Riot Games το οποίο κυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια ονόματι Mech vs. Minions, θα είναι πιο γρήγορο, πιο μικρό και πιο ανταγωνιστικό. Αποτελεί ένα από τα πολλά games που ανακοίνωσε η Riot Games φέτος, όπως το Wild Rift, το νεο digital card game Legends of Runeterra καθώς και το singleplayer ονόματι Ruined King: A League of Legends Story.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*