Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Witcher: Old World είναι ένα νέο επιτραπέζιο που έρχεται στο Kickstarter (video)

Το The Witcher franchise πρόκειται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, αυτή τη φορά με ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι από την Go on Board. Είναι το The Witcher: Old World και τα γεγονότα του διαδραματίζονται πολλά χρόνια πριν την εποχή του Geralt of Rivia. Στο project μετέχει ενεργά η CD Projekt Red και τον Μάιο αναμένεται να ζητηθεί χρηματοδότηση μέσω Kickstarter. Αν όλα πάνε καλά, τον Απρίλιο του 2022 θα γίνει διαθέσιμο προς πώληση.



Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το The Witcher: Old World είναι competitive, card-driven adventure game για 2-5 παίκτες, με λίγα στοιχεία role-playing. Οι χαρακτήρες προέρχονται από διαφορετικές σχολές των Witchers, όπως οι School of the Wolf, Bear, Manticore και Crane. Κάθε μία προσφέρει στους παίκτες ξεχωριστές ικανότητες που μαζί με τις κάρτες του deck δημιουργούν πανίσχυρους συνδυασμούς.

An unpainted Leshen and a Witcher miniature stand beside cover art for The Witcher: Old World.

Ακολουθεί το video που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*