Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch επανήλθε σε κονσόλες Xbox

*
Μετά την κατάργηση του Twitch από τις κονσόλες Xbox το 2017, η δημοφιλής υπηρεσία video streaming, επιστρέφει στα συστήματα της Microsoft. Πλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Twitch μέσω του Xbox guide και να το εγκαταστήσετε σε μερικά απλά βήματα.

Στις κονσόλες Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One, επιλέξτε το “Capture and Share” στο Xbox guide και έπειτα την επιλογή “Live streaming”. Έπειτα θα πρέπει να κάνετε link τον λογαριασμό σας στο Twitch, κάνοντας scan τον QR code μέσω Android η iOS smartphone, αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το URL και να ολοκληρώσετε την διαδικασία μέσω PC η ξανά από το κινητό σας. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε το “Go live now” και θα μπορείτε να κάνετε stream τα παιχνίδια που έχετε κατεβάσει στην κονσόλα σας.

Επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε την κάμερα και το headset, να δώσετε τίτλο στο stream σας και επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε από τα options, τον ήχο από το παιχνίδι και το μικρόφωνο όπως και αν θέλετε να περιλαμβάνετε ο ήχος από το party chat. Επίσης υπάρχει επιλογή για να ρυθμίσετε την ανάλυση και το bitrate. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε παιχνίδι κατά την διάρκεια του stream, θα εμφανιστεί ένα pause screen και η κονσόλα θα ενημερώσει αυτόματα το Twitch με ποιο παιχνίδι συνεχίζετε.

Τέλος όσοι παίκτες ακολουθούν το κανάλι σας στο Twitch θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το πότε είστε live. Για την ενεργοποίηση, περιηγηθείτε στο Xbox Notifications έπειτα Preferences και ρυθμίστε τα live streaming settings.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*