Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Game Pass Ultimate προσφέρει πλέον Crunchyroll trial

*
H Microsoft πρόσθεσε στα προνόμια των συνδρομητών του Xbox Game Pass Ultimate ένα δωρεάν trial για το Crunchyroll, διάρκειας 75 ημερών. To Crunchyroll πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία streaming, αποκλειστικά για σειρές και ταινίες anime. Η προώθηση περιέχει πρόσβαση στο Mega Fan tier της πλατφόρμας, το οποίο επιτρέπει στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν τα περισσότερα απο 1000 anime του Crunchyroll χωρίς διαφημίσεις. Επιπλέον, επιτρέπεται και η προβολή των σειρών εκτός σύνδεσης, καθώς και παρακολούθηση απο 4 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, αν σκεφτεί κανείς οτι πρόσφατα η Sony δαπάνησε σχεδόν 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το Crunchyroll απο την AT&T. Το Crunchyroll πρόσθεσε 2 εκατομμύρια συνδρομητές στην υπηρεσία εκτοτε, και συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον χώρο των streaming services.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*