Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube Music θα αντικαταστήσει το Google Play Music

*
Η Google επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί στη μεταφορά των χρηστών του Google Play Music στο YouTube Music. Για το λόγο αυτό προσθέτει σταδιακά στο YouTube Music νέα χαρακτηριστικά, όπως η μεταφορά μουσικής, προτιμήσεων και playlists από το Google Play Music. Η Google έχει βάλει στόχο όλα να είναι έτοιμα ως τον Δεκέμβριο του 2020.

Σταδιακά, από τον Σεπτέμβιο, οι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν stream μουσική μέσω του Google Play Music app και θα αρχίσει η ακύρωσει των συνδρομών. Από τα τέλη Αυγούστου δεν θα είναι πλέον δυνατή η αγορά μουσικών κομματιών από το παλιό app και αυτά που θα μείνουν για το τέλος είναι τα playlists και τα libraries.


Στο YouTube Music προστίθενται νέες λειτουργίες, όπως ένα επανασχεδιασμένο Player page, νέο Explore tab και συνδέσεις με υπάρχουσες υπηρεσίες της Google. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η σύνδεση μεταξύ Google Maps και Google Play Music, ένα update για το Android TV app, ενώ και το Google Assistant θα μπορεί να σας προτείνει μουσικά ακούσματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*