Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube αφαιρεί τον αριθμό των dislikes στα videos

*
Μια πολύ σημαντική αλλαγή κάνει το YouTube στην πλατφόρμα του, αφού επιβεβαίωσε επίσημα πως αφαιρεί τον μετρητή για τα dislikes. Ουσιαστικά, από τις επόμενες ώρες οι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να κάνουν dislike σε ένα video (το πλήκτρο δεν θα αφαιρεθεί), αλλά δεν θα μπορούν να δουν το συνολικό αριθμό των dislikes που έχει συγκεντρώσει. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να έχουν ανά πάσα χρονική στιγμή εικόνα του τι συμβαίνει και τον αριθμό των likes και των dislikes, αλλά ειδικά στα dislikes ο αριθμός δεν θα φαίνεται δημόσια. Η πρόθεση αυτή του YouTube έχει αναφερθεί από τον Μάρτιο και έρχεται μετά από διαμαρτυρίες αρκετών δημιουργών περιεχομένου, οι οποίοι βλέπουν κατά περιόδους στρατιές από haters να κάνουν οργανωμένα dislikes και δίνεται μια γενικότερη εικόνα έτσι πως το περιεχόμενό τους δεν είναι καλό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*