Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube ενεργοποίησε την υποστήριξη για HDR σε κονσόλες Xbox

*
Το YouTube ενεργοποίησε την υποστήριξη για HDR σε κονσόλες Xbox. Πλέον η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S και Xbox Series X. devices and new consoles like the Xbox Series X and Series S. Εφόσον έχετε τηλεόραση ή monitor με δυνατότητα αναπαραγωγής HDR videos, τότε το YouTube app θα ενεργοποιεί αυτομάτως την προβολή σε HDR.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε κονσόλες Xbox και μάλιστα το Engadget επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η αναπαραγωγή πραγματοποιείται σωστά. Από την άλλη, παρόλο που το HDR υποστηρίζεται στο YouTube app για PlayStation 4 από το 2019, ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί στο PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • stali84
    • το firmware έιναι κουλουβάχατα στο πσ5 άστο,ακόμη σε beta είναι.,1)δεν μπορείς να φτιάξεις φακέλους με παιχνίδια,οταν διαγράφεις παιχνίδι μένει εκεί ενα μαυρο εικονίδιο..οπου πρεπει να ξανακανεις κατέβασμα και μετα απο λίγο διαγραφή για να φύγει,τα εικονίδεια στα τρόπαια ειναι σαν το κεφάλι τους ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ....το VRR είναι αχρηστο για την sony ακόμη δεν έχει μπει..το hdmi αντι για 40 βγάζει 31-32,μεταφορα παιχνιδιών σε εξωτερικό δισκο δεν υπάρχει,ο εσωτερικός nvme απενεργοποιημένος.θέλει κάνα 6μηνο με χρόνο για να μπουν σε σειρά τα πράγματα.

*