Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube προσθέτει ακόμη περισσότερες επιλογές στις προσφερόμενες αναλύσεις για τα videos

*
Στην προσπάθειά του να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων σε χρήστες που μπαίνουν από το κινητό τους, το YouTube προσφέρει πλέον περισσότερες επιλογές στο playback των videos. Συγκεκριμένα, πλέον προσφέρεται μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για τις αναλύσεις που θα μπορείτε να δείτε κάθε video, αλλά πέραν αυτών, υπάρχουν και 3 έτοιμα modes που αλλάζουν ανάλογα το video. Το πρώτο εστιάζει στην ποιότητα του υλικού, το δεύτερο στην όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση δεδομένων και το τρίτο στην καλύτερη δυνατή ποιότητα για την τρέχουσα σύνδεση του χρήστη. Το τρίτο είναι και το κλασικό (auto - recommended) που ξέρουμε μέχρι σήμερα, ενώ τα άλλα δύο ονομάζονται Higher Picture Quality και Data Saver.



Τις σχετικές αναλύσεις μπορείτε να τις βρείτε στο Advanced Menu. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*