Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το eBay αναλαμβάνει δράση ενάντια στους photo scammers του PS5

*
Το eBay καταδίκασε τους scammers που ανεβάζουν φωτογραφίες του PlayStation 5 και αποφάσισε να αναλάβει δράση ενάντια σε αυτούς τους πωλητές αλλά και να κατεβάσει τα σχετικά listings.

Μιλώντας στο Eurogamer, εκπρόσωπος του eBay ανέφερε: "Καταδικάζουμε αυτούς τους καιροσκόπους πωλητές που επιχειρούν να ξεγελάσουν άλλους χρήστες. Είμαστε σε διαδικασία αφαίρεσης των listings με φωτογραφίες του PS5 από το marketplace και θα αναλάβουμε δράση εναντίον τους".


Οι πωλητές αυτοί ανεβάζουν φωτογραφίες δήθεν για πώληση του PS5, όμως πρόκειται μονάχα για πώληση εκτυπωμένων φωτογραφιων της κονσόλας. Παρόλα αυτά δείχνει ότι τα listings αναφέρονται στο ίδιο το μηχάνημα και εκεί είναι το σημείο που την πατάει πολύς κόσμος.

Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες αναρτήσεις στο eBay και για ορισμένες προσφέρονται μερικές εκατοντάδες δολάρια. Κάποιες από τις προσφορές γίνονται από ανυποψίαστους χρήστες, ενώ άλλες δεν αποκλείεται να γίνονται από τους ίδιους τους scammers για να αυξήσουν την τιμή.

"Για οποιαδήποτε αγορά, ειδικά για εκείνες που η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή ή για αντικείμενα που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διαβάζετε την περιγραφή του listing. Όσοι αγοράζουν ένα αντικείμενο που δεν ταιριάζει με την περιγραφή, μπορούν να αποζημιωθούν μέσω του eBay Money Back Guarantee, εφόσον βέβαια η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας eBay", συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*