Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iTunes τώρα και στις τηλεοράσεις Samsung

*
H Samsung ανακοίνωσε πως τα μοντέλα τηλεοράσεων που κυκλοφόρησαν το 2018 (μέσω ενός firmware update) και αυτά που θα κυκλοφορήσουν το 2019, θα έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών του iTunes. Το εν λόγω περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο μέσω ενός app, που θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να νοικιάζουν περιεχόμενο, απευθείας μέσω της τηλεόρασής τους. Η παραπάνω λειτουργία θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε 100 χώρες και είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει τέτοιου ειδους πρόσβαση στη βιβλιοθήκη της, με εξαίρεση ασφαλώς υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Ακόμα οι τηλεοράσεις της Samsung θα υποστηρίζουν το AirPlay 2, την ασύρματη πλατφόρμα streaming της Apple, που θα είναι διαθέσιμη σε 190 χώρες και θα προσφέρει πρόσβαση σε ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και podcasts. Επίσης, σύμφωνα με την Apple, τα ad-tracking features των smart TV's της Samsung, δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σχετικά με τη χρήση περιεχομένου από τη βιβλιοθήκη του iTunes, ένα ακόμα παράδειγμα του ότι η Apple παραμένει "κλεισμένη" στον εαυτό της. Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα επερχόμενα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung θα είναι εφοδιασμένα με το Google Assistant.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*