Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το είπε και το έκανε: το Instagram αρχίζει να κρύβει τον αριθμό likes

*
Αν και σίγουρα απορήσαμε όταν το ακούσαμε και δεν πιστεύαμε πως θα γίνει, το Instagram προχωράει σε δοκιμαστική απόκρυψη του αριθμού των likes στα post που γίνονται. Με πρόθεση να δει το περιεχόμενό του να εμπλουτίζεται και να ενθαρρύνει ακόμη και αυτούς με μικρότερο αριθμό ακολούθων να αναρτούν περισσότερα πράγματα, η πλατφόρμα ξεκινάει πειραματικά να μην εμφανίζει τον αριθμό των likes δημόσια στον Καναδά και αν το πείραμα πετύχει, η αλλαγή αυτή θα περάσει και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ο χρήστης πάντως που ανεβάζει περιεχόμενο θα έχει ο ίδιος πρόσβαση στο σχετικό στατιστικό. Το ζήτημα είναι πως θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή την καθημερινότητα ανθρώπων που ζουν από το Instagram, όπως τους influencers, οι οποίοι εμπορεύονται τη δημοφιλία τους για συνεργασίες με διάφορες εταιρείες και προϊόντα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*