Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο doodle της Google είναι ένα ολόκληρο JRPG (video)

Το doodle της Google για τις 23 Ιουλίου είναι ένα pixel-art JRPG με άρωμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκίνησαν την ίδια ημέρα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα doodle του μεγάλου search engine είναι ένα παιχνίδι, αλλά στην προκειμένη σίγουρα πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο σε σχέση με το παρελθόν.

Το παιχνίδι περιέχει σκηνές anime της Studio 4°C και οι παίκτες ελέγχουν μια γάτα calico σε ένα ειδυλλιακό νησί όπου πραγματοποιούνται τα Doodle Champion Island Games. Στο πλαίσιο των αντίστοιχων Ολυμπιακών Αγώνων του παιχνιδιού περιέχονται 7 διαφορετικά αθλήματα, ενώ στο προσεχές μέλλον αναμένεται να προστεθούν περισσότερα.

Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο ντοκιμαντέρ της Google στην οποία δίνονται λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*