Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο επιτραπέζιο The Witcher: Old World έπιασε ήδη τα 3 εκ. στο Kickstarter (trailer)

*
Ο κόσμος του The Witcher πουλάει χωρίς σταματημό και έτσι το νέο επιτραπέζιο με τίτλο The Witcher: Old World ξεπέρασε ήδη τα 3 εκ. δολάρια στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν της Go On Board και λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια πριν τον καιρό του Geralt. Έως και 5 παίκτες (ένας για κάθε Witcher school) μπορούν να ταξιδέψουν σε έναν μεγάλο κόσμο, να αναλάβουν αποστολές και να δώσουν πολύ σκληρές μάχες, ακόμη και μεταξύ τους. Το παιχνίδι προσφέρει κιόλας ένα single player ή co-op expansion, όπου και όλοι μπορούν να συνεργαστούν για το Wild Hunt. H κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2022 και μπορείτε να το κάνετε δικό σας ξεκινώντας από τα 70 ευρώ και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του στην πλατφόρμα, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*