Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Απρίλιο του 2020 έρχεται το η υπηρεσία streaming NBCUniversal

*
Η Comcast θα λανσάρει την υπηρεσία streaming NBCUniversal τον Απρίλιο του 2020, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο CEO της εταιρείας, Steve Burke. Η πρόθεση για την επόμενη χρονιά ήταν γνωστή, ωστόσο τώρα έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο. Η Comcast σημείωσε πως η επερχόμενη υπηρεσία streaming θα είναι βασισμένη σε πλατφόρμα παρόμοια με του Now TV, χωρίς ωστόσο να μάθουμε περισσότερα για το περιεχόμενο. Αυτό που είναι γνωστό είναι πως το The Office θα βρίσκεται στο NBCUniversal, μετά την αποχώρησή του από το Netflix στα τέλη του 2020. Η Comcast παραδέχτηκε πως η πλειοψηφία του περιεχομένου θα έρχεται από εξωτερικούς συνεργάτες, καθώς και από τα Sky Studios, τα οποία και εξαγόρασε πέρσι.

Το ζήτημα είναι πως με τη διάθεσή του, το NBCUniversal θα έρθει αντιμέτωπο με πάρα πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα στην ίδια αγορά, αφού θα έχουν ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία τους (πέραν των Netflix και Amazon Prime Video) τα HBO Max, Disney+ και Apple TV Plus.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*