Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η έκδοση 4.0 του VLC media player

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Protocol, η έκδοση 4.0 του δημοφιλούς media player VLC θα γίνει διαθέσιμη μέσα στους επόμενους μήνες. Το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι το αναβαθμισμένο user interface και ο πρόεδρος της VideoLAN, Jean-Baptiste Kempf, πιστεύει πως θα είναι πιο μοντέρνο. Ακόμα η ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσθεσει επιπλέον διαδικτυακό περιεχόμενο στο software, ακόμα και να τρέχει μέσω μιας ιστοσελίδας. Πάντως, όσες αλλαγές και να γίνουν ο Kempf, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σημειώνει πως θα συνεχίσει είναι δυνατή η χρήση command line.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Moviepedia Project, όμως είναι η κωδική του ονομασία. Πρόκειται για μια προσπάθεια δημιουργίας μιας βάσης δεδομένων σε στυλ IMDb, που θα διαχειρίζεται από τους ίδιους τους χρήστες.


Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει πότε σκοπεύει η VideoLan να κυκλοφορήσει το VLC 4.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*