Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπάλληλος των αμερικανικών ταχυδρομείων καταδικάζεται για κλοπή κονσολών από αποστολές

*
Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ένας υπάλληλος των αμερικανικών ταχυδρομείων καταδικάστηκε σε ποινή μετά από εμπλοκή του σε υπόθεση κλοπής κονσολών από αποστολές. Η ιστορία είναι πραγματικά απίστευτη, αφού ο 34χρονος Zoheb A. Deura δέχτηκε χρηματικό πρόστιμο 20 χιλιάδων δολαρίων, 3ετη επιτήρηση και 9μηνο κατ’ οίκον περιορισμό. Ο ίδιος κρίθηκε ένοχος τον Οκτώβριο, αφού μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου 2020 πιάστηκε να κλέβει αρκετά πακέτα που περιελάμβαναν κονσόλες PlayStation και Nintendo, καθώς και υπολογιστές και iPhone. Πρόκειται για μια υπόθεση που σχετίζεται και με καταγγελίες που έγιναν στις παραδόσεις των πρώτων PS5, όπου αρκετοί μεταφορείς δεν παρέδωσαν ποτέ το πακέτα, τα οποία και φαίνεται πως… εξαφανίστηκαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*