Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπηρεσίες Apple Pay στην Ελλάδα από τη Monese

*
Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Monese είναι μία αγγλική ψηφιακή τράπεζα και όπως ανακοίνωσε θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους 13 ευρωπαϊκών χωρών να πραγματοποιούν πληρωμές μέσω Apple Pay. Μεταξύ των χωρών που θα καλύπτονται είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Η Monese υπάρχει από το 2013 και ιδρυτής της είναι ο Norris Koppel. Διαθέτει άδεια διαχείρισης χρημάτων που καλύπτει όλη την επικράτεια της Ευρώπης και όσοι ασχολούνται με το χώρο, δεν αποκλείεται να θυμούνται οτι το 2015 προχώρησε στην έκδοση του πρώτου τραπεζικού λογαριασμού μέσω  smartphones. Σας θυμίζουμε οτι πληρωμές μέσω Apple Pay στην Ελλάδα πρόκειται να προσφέρει και η N26. Θα πρέπει βεβαίως να σημειωθεί πως για την ώρα, η χώρα μας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα της Apple που αφορά τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας Apple Pay στην Ευρώπη, αλλά η λογική λέει οτι αυτό θα πραγματοποιηθεί όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*