Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποτροφία της Ninja Theory για εκπαίδευση στην ψυχική υγεία

*
Το Hellblade: Senua’s Sacrifice είναι ένα παιχνίδι που αναπαριστά λεπτομερώς κομμάτια και πτυχές της ψύχωσης, κάτι που ανάγκασε τη Ninja Theory να κάνει έρευνα και εκπαίδευση μαζί με νευροεπιστήμονες, αλλά και ειδικούς της ψυχικής υγείας για τρία χρόνια. Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας της ψυχικής υγείας, η Ninja Theory θα συνεργαστεί με τη NHS Foundation Trust ώστε να χρηματοδοτηθεί η εκπαίδευση ενός μαθητή στο Cambridge Recovery College East για να γίνει παιδαγωγός στον τομέα της ψυχικής υγείας και να φτάσει στο στάδιο της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Μαζί με την ανακοίνωση αυτή, το studio δημοσίευσε ένα βίντεο 25 λεπτών στο οποίο εξηγεί πως δούλεψε με ειδικούς στο πλαίσιο της έρευνας και της μελέτης για το Senua’s Sacrifice.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*