Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάθηκαν 50 εκατομμύρια τραγούδια από το MySpace

*
Το MySpace ανακοίνωσε ότι έχασε κατά λάθος 50 εκατομμύρια τραγούδια από τους servers του. Μάλιστα, σημειώνει ότι τα αρχεία που διαγράφηκαν περιλαμβάνουν ακόμη και videos και φωτογραφίες που είχαν αποθηκευτεί τα τελευταία 12 χρόνια. Η απώλεια των δεδομένων συνέβη κατά τη μεταφορά ενός κεντρικού server, με συνέπεια να χαθούν οριστικά αρχεία που έχουν ανεβάσει 14 εκατομμύρια καλλιτέχνες. Κάποιοι εικάζουν πως το εν λόγω περιστατικό δεν είναι ακριβώς «ατύχημα», αφού ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό οι προσπάθειες του MySpace να μειώσει τον όγκο του περιεχομένου του. Σύμφωνα με το BBC πάντως, το MySpace ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Αξίζει να υπενθυμίζουμε πως το MySpace εξαγοράστηκε το 2005 από την NewsCorp έναντι 580 εκατομμυρίων δολαρίων και πουλήθηκε το 2011 έναντι μόλις 35 εκατομμυρίων δολαρίων στην διαφημιστική Specific Media. Το 2009 απασχολούσε 1600 εργαζομένους, ενώ με την πορεία των ετών μείωσε αρκετά τη δύναμή του φτάνοντας στο σημερινό αριθμό των 150.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*