Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χαρακτηριστικό για Petitions έρχεται στο Facebook

*
Αν δεν έχει γίνει ήδη την ώρα που διαβάζετε αυτές τις αράδες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TechCrunch, το Facebook θα λανσάρει πολύ σύντομα ένα petitions feature με την ονομασία Community Actions. Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνουν τις τοπικές αρχές, σχετικά με δράσεις που θα πρέπει να αναληφθούν. Το νέο feature θα γίνει διαθέσιμο πρώτα στις Η.Π.Α. με τους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν tag τους σχετικούς οργανισμούς και την προσθήκη φίλων για υποστήριξη. Οι υποστηρικτές θα μπορούν επίσης να καταθέσουν την άποχη τους και επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων και έναρξης χρηματοδοτήσεων. Αν η νέα αυτή δυνατότητα χρησιμοποιηθεί σωστά, τότε μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για την κοινότητα των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Από την άλλη, είναι ένας ακόμα τρόπος αύξησης της επιρροής του Facebook στην παγκόσμια κοινωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*