Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς YouTube και Twitter η Τουρκία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διέταξε τους παρόχους διαδικτύου να μπλοκάρουν την πρόσβαση των τούρκων χρηστών στις υπηρεσίες YouTube και Twitter, οι οποίες είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στη χώρα. Το αίτημα του Ερντογάν έρχεται μετά από την δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού, το οποίο παρουσίαζε τον εισαγγελέα Μεχμέτ Σελίμ Κιράζ, ο οποίος ήταν όμηρος της ακροαριστερής οργάνωσης Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C), να απειλείται με όπλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιράζ υπέκυψε στα βαριά τραύματα του στις 31 Μαρτίου.



Δεν είναι πρώτη φορά που η κυβέρνηση αιτείται το μπλοκάρισμα στα εν λόγω social media, αφού το ίδιο έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, με το πιο πρόσφατο περιστατικό να λαμβάνει χώρα τον Μάρτιο του 2014 ύστερα από διαρροή ηχογραφημένων ομιλιών που έκαναν λόγο για διαφθορά και χρηματισμό από τον στενό κύκλο του τότε πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*