Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηφιακή ξενάγηση στο Super Nintendo World και πρώτο διαφημιστικό

*
Τα εγκαίνια του εντυπωσιακού θεματικού πάρκου Super Nintendo World πρόκειται να διεξαχθούν στις 4 Φεβρουαρίου στα Universal Studios της Ιαπωνίας, πολλούς μήνες μετά από ότι προγραμματίζονταν αρχικά, λόγω της κατάστασης υπολειτουργίας που δημιούργησε η παγκόσμια πανδημία. Οι συντελεστές του φαίνεται πως κατανοούν ότι δεν θα είναι εφικτή η προσέλευση πολλών ατόμων δεδομένου της επικρατούσας κατάστασης, οπότε δημιούργησαν μία ψηφιακή ξενάγηση μέσω του website του Super Nintendo World, ενώ υπάρχει και το πρώτο επίσημο διαφημιστικό ήδη διαθέσιμο.



Επισκεφτείτε το Bowser’s Castle, το Yoshi’s Adventure Train, το εστιατόριο Kinopio’s Café, το 1UP Factory gift shop και πολλές ακόμα ατραξιόν εμπνευσμένες απευθείας από τους κόσμους της Nintendo. Όσοι θελήσουν και μπορέσουν να επισκεφθούν δια ζώσης το πάρκο, θα πρέπει να κλείσουν θέσεις πολύ καιρό πριν, καθώς η προσέλευση θα είναι πολύ περιορισμένη, ούτως ώστε να μην ξεπεραστεί το όριο ατόμων. Αφού όμως αυτό, για την πλειοψηφία των ατόμων, δεν θα είναι πραγματοποιήσιμο, παρακάτω μπορείτε ένα video του θρυλικού Shigeru Miyamoto που θα σας ξεναγήσει σε ορισμένα σημεία του Super Nintendo World, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και στο επίσημο website πατώντας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*