Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI MatePad 11 - Ξεπερνώντας τα συμβατικά όρια των tablets

*
Το HUAWEI MatePad 11 διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά και η πληθώρα νέων features που φέρει είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν ιδανικές λύσεις, σε πολλαπλά σενάρια χρήσης. Με οθόνη ρυθμού ανανέωσης 120Hz, ανασχεδιασμένη επιφάνεια εργασίας για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα και την υποστήριξη του HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) είναι ικανό να προσφέρει διαδραστική εμπειρία πιο φυσική από ποτέ στους χρήστες του.



Το νέο tablet μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για έναν μαθητή, ή φοιτητή. Η χρήση του HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) για καταγραφή σημειώσεων είναι το δυνατό σημείο του MatePad 11, μιας και προσφέρει απίθανα χαμηλό delay κατά τη διάρκεια της γραφής, στα 2ms. Η νέα μύτη του μολυβιού, με επένδυση από πλατίνα, υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση αλλά και αρκετά αιχμηρή υφή για ακόμα λεπτομερέστερη εμπειρία γραφής. Σε συνδυασμό με την απίστευτα γρήγορη οθόνη των 120Hz, η γραφή στο MatePad 11 είναι πιο οργανική από ποτέ, προσφέροντας έτσι μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν τις κλασσικές “χειρόγραφες” σημειώσεις. Ταυτόχρονα, η σύνδεση και φόρτιση της γραφίδας με το tablet είναι ευκολότερη από ποτέ, μιας και, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης ενός μαθήματος για παράδειγμα, ο μαθητής χρειάζεται απλά να την πλησιάσει δίπλα στο tablet για να συνδεθούν μαγνητικά και να ξεκινήσουν και τις δύο διαδικασίες.



Δεν είναι όμως μόνο η χρήση του HUAWEI M-Pencil που κάνει το tablet ιδανικό για φοιτητές. Η νέα οθόνη υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, εξασφαλίζοντας έτσι πως εικόνες και βίντεο θα δείχνουν πιο ζωντανά από ποτέ. Η παρουσία των πιστοποιήσεων TÜV Rheinland Low Blue Light και TÜV Rheinland Flicker Free εγγυάται πως η νέα οθόνη είναι ιδανική για πολύωρο διάβασμα ή παρακολούθηση περιεχομένου χωρίς έξτρα κόπωση στα μάτια από έκθεση σε μπλε φως ή τρεμόπαιγμα και αναλαμπές. Φυσικά, η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz προσφέρει απίστευτα ομαλή κίνηση κατά το scrolling κειμένου, σε ιστοσελίδες κι έγγραφα, ενώ απεικονίζει τα παιχνίδια ομαλότερα από ποτέ, για όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.



Με το νέο Smart magnetic keyboard σε συνδυασμό με την εκπληκτική οθόνη, το HUAWEI MatePad 11 μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως το πιο φορητό laptop που είχατε ποτέ. Το πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την όσο δυνατόν πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, με τη διαδρομή των πλήκτρων να είναι στα 1.3mm, προσφέροντας έτσι φοβερή ακρίβεια και ασυναγώνιστη αίσθηση. Επιπλέον το πληκτρολόγιο λειτουργεί σαν βολική θήκη για tablet αφού προσφέρει προστασία όταν είναι αυτό κλειστό, αλλά και δύο γωνίες θέασης αναλόγως της χρήσης και του περιεχομένου που θέλει να παρακολουθήσει ο χρήστης.



Η νέα επιφάνεια εργασίας του HUAWEI MatePad 11 όμως είναι κάτι παραπάνω από ιδανική και για επαγγελματική χρήση. Με ολοκαίνουριο design, το οποίο εμφανίζει τις πληροφορίες σε ένα καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον χρήσης, χωρίς να μπερδεύει τους χρήστες. Τα νέα Widgets επιτρέπουν την προβολή πληροφοριών δίχως απαραίτητα να εκκινούν το ίδιο το app. Αυτά τα widgets μπορούν να τοποθετηθούν με οποιαδήποτε διάταξη εντός της οθόνης, μετατρέποντας άνετα το νέο HUAWEI MatePad 11 σε ένα μικρό laptop που θα έχει θέση σε οποιοδήποτε γραφείο. Με την λειτουργία Multi-screen Collaboration το MatePad 11 μπορεί πλέον να αλληλεπιδρά με έναν υπολογιστή όπως ποτέ άλλοτε. Η λειτουργία Mirror επιτρέπει στον υπολογιστή του γραφείου να χρησιμοποιεί το tablet ως άλλη μια οθόνη, ενώ υποστηρίζει και τη χρήση του HUAWEI M-Pencil για γρήγορα σκίτσα και χειρόγραφες σημειώσεις. Εξυπακούεται πως το HUAWEI MatePad 11 υποστηρίζει και Extend Mode, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη οθόνη για περαιτέρω χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Το πραγματικά επαναστατικό χαρακτηριστικό όμως δεν είναι άλλο από την λειτουργία Collaborate Mode, η οποία επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του Harmony OS 2 και των Windows, αφού δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα, με ένα απλό drag and drop μεταξύ των οθονών, χωρίς περίπλοκο διαμοιρασμό αρχείων.



Η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του HUAWEI MatePad 11 εξασφαλίζει σε όλους τους χρήστες που θα το επιλέξουν πως, ακόμα και μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας ή διαβάσματος, θα έχει ακόμα μπαταρία για να προσφέρει λίγη χαλάρωση. Μπορείτε λοιπόν να χαλαρώσετε στον καναπέ και να απολαύσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην εκπληκτική οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz που θα προβάλει απίστευτα ρευστή κίνηση σε ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, είτε βίντεο είτε παιχνιδιών. Σε περίπτωση δε που το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε δεν είναι βελτιστοποιημένο για τον γρηγορότερο ρυθμό ανανέωσης, η τεχνολογια προσαρμογής του frame rate του MatePad 11 εξασφαλίζει πως η μπαταρία θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Το τετρακάναλο ηχοσύστημα προσφέρει συναρπαστική εμπειρία ήχου και είναι ρυθμισμένο από εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon για να διασφαλίζει την απαράμιλλη πιστότητα του ήχου στο πρωτότυπο υλικό.



Tο HUAWEI MatePad 11 διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο το M-Pencil και το Magnetic Keyboard.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • μου αρεσει ειναι να το παρω εχω δει το ριβιου με 8.5 βαθμολογια εχω και το π30 λαιτ μια χαρα θα ειναι

*