Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI Matebook 14s: Ελαφρύ, δυνατό, πανέμορφο

*
Το HUAWEI Matebook 14s είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα!

Ο φρενήρης ρυθμός της καθημερινότητας μπορεί να εξαντλήσει τον οποιοδήποτε. Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις και μέσα σε όλα αυτά η ανάγκη για χαλάρωση, για εύρεση ελάχιστου μα απαραίτητου προσωπικού χρόνου για διασκέδαση. Μέσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις, τι καλύτερο από έναν πιστό ακόλουθο, ικανό να συνεισφέρει στην εργασία, στην διασκέδαση μα και στην επικοινωνία σας;


Το νέο HUAWEI Matebook 14s κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις (Mystic Silver, Space Grey και Spruce Green) και είναι κάτι παραπάνω από ικανό να τα βγάλει πέρα σε οτιδήποτε του αναθέσετε. Ως γνήσιο προϊόν της σειράς Matebook, είναι πανάλαφρο στα 1,43kg, ενώ είναι λεπτό και στιβαρό με αποτέλεσμα η μεταφορά του να βολεύει σε κάθε τσάντα ή θήκη. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στη δουλειά ή στη σχολή, χωρίς να επιβαρυνθείτε ιδιαίτερα και να είστε ανά πάσα στιγμή ένα κλικ μακριά από τα προσωπικά σας αρχεία, όποτε κι αν αυτά σας χρειαστούν. Ο πανίσχυρος φορτιστής των 90 Watt γεμίζει πλήρως τη μπαταρία του laptop σε δύο ώρες, οπότε είναι δεδομένο πως θα το έχετε πάντα ετοιμοπόλεμο.



Αξίζει να σταθούμε όμως και στην εκπληκτική οθόνη HUAWEI FullView ανάλυσης 2.5K. Αυτή φέρει ρυθμό ανανέωσης 90Hz, για απαράμιλλη εμπειρία θέασης, είτε παρακολουθείτε βίντεο είτε περιηγείστε στο διαδίκτυο. Οι πιστοποιήσεις TUV Rheinland Flicker Free και Low Blue Light αποτελούν ακόμα μια επιβεβαίωση πως η πολύωρη χρήση του HUAWEI Matebook 14s δεν θα προβληματίσει κανέναν, ούτε θα αποτελέσει κάποιον κίνδυνο για την όραση σας. Ταυτόχρονα, η παρουσία αισθητήρα που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης, πάντα ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, επιβεβαιώνει πως σε κάθε σενάριο χρήσης και μετακίνηση του μηχανήματος, η οθόνη του θα φωτίζει όσο χρειάζεται. Χωρίς καμία παρέμβαση από πλευράς χρήστη, το HUAWEI Matebook 14s θα έχει πάντα την ιδανική φωτεινότητα οθόνης, είτε δουλεύετε κάποιο έγγραφο στο φωτεινό χώρο του γραφείου σας, είτε παρακολουθείτε κάποια σειρά ή ταινία το βράδυ, χαλαροί στο σαλόνι σας.



Μια καλή οθόνη όμως δεν είναι από μόνη της αρκετή αν δεν συνοδεύεται και από την ανάλογη υπολογιστική ισχύ. Και το HUAWEI Matebook 14s εξοπλίζεται με νέους επεξεργαστές Intel 11ης γενιάς που είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε τους ζητήσετε. Το σύστημα γραφικών Intel Iris X ανεβάζει την απόδοση του όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο, είτε δηλαδή για gaming είτε για πολλαπλές, βαριές εργασίες, ενώ οι αθόρυβοι “Shark Fin” ανεμιστήρες της HUAWEI κρατούν τις θερμοκρασίες του μηχανήματος σε χαμηλά επίπεδα. Έτσι στο διάλειμμα σας από το πολύωρο διάβασμα, μπορείτε με μια κίνηση να επιδοθείτε σε gaming χωρίς να μετακινηθείτε καν από το γραφείο σας, με την Intel Iris X να προσφέρει κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές επιδόσεις για την κατηγορία των laptops.



Κι αν μπορείτε να σκεφτείτε έναν τομέα που τα περισσότερα notebooks της αγοράς πάσχουν, αυτός δεν είναι άλλος από τον ήχο. Είτε μιλάμε για τα ενσωματωμένα ηχεία, είτε για την απόδοση των ενσωματωμένων μικροφώνων, δε χρειάζεστε εμάς να σας πούμε πως τα περισσότερα laptops ήταν και είναι απογοητευτικά. Για αυτό όμως η HUAWEI έχει σκεφτεί εντελώς ριζοσπαστικά στην υλοποίηση του Matebook 14s. Η ύπαρξη τεσσάρων ηχείων και από τις δύο πλευρές που αναλαμβάνουν μπάσα και πρίμα ανάλογα, εξασφαλίζει κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και δυνατό μπάσο. Την ίδια στιγμή το σύστημα τεσσάρων μικροφώνων που φέρει το laptop λαμβάνει ήχους από απόσταση έως και 5 μέτρα από την οθόνη, ενώ τη ρύθμιση του noise cancellation έχει αναλάβει το σύστημα AI, Personal Voice Enhancement, για την εξάλειψη του περιβάλλοντος θορύβου. Κάθε online meeting ή παρουσίαση πλέον γίνεται απόλαυση, αφού θα ακούτε και θα μιλάτε πεντακάθαρα σε κάθε περίπτωση.



Κι αν τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετό, η συνδεσιμότητα και η ευελιξία που παρέχει το HUAWEI Matebook 14s το τοποθετεί σε άλλα επίπεδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Βλέπετε με ένα απλό πάτημα οι κάτοχοι του laptop μπορούν να το συνδέσουν με ένα Android smartphone, προβάλλοντας έτσι το περιβάλλον εργασίας του κινητού στην οθόνη του laptop, χρησιμοποιώντας και τις δύο συσκευές, ταυτόχρονα, σε μία οθόνη. Η προσοχή με αυτόν τον τρόπο θα αποσπάται λιγότερο, η εναλλαγή μεταξύ συσκευών θα γίνεται οργανικά και το κυριότερο, δημιουργείται ένα αναντικατάστατο, ενιαίο ψηφιακό γραφείο στην εκπληκτική οθόνη του Matebook 14s.



Ένας συνδυασμός που προτείνουμε για την απόλυτη τεχνολογική εμπειρία είναι η συνδεσιμότητα μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s με όλα τα νέα smartphones, tablets αλλά και αξεσουάρ της εταιρείας όπως για παράδειγμα το νέο smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων.

To HUAWEI Matebook 14s διατίθεται στα καταστήματα στην εκπληκτική τιμή των 1.299,00€ και αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές στην κατηγορία του. Με κορυφαία οθόνη, κρυστάλλινο ήχο, συνδεσιμότητα που θα βολέψει τον οποιοδήποτε και ασύλληπτη ποιότητα κατασκευής εμείς δεν θα του γυρνούσαμε την πλάτη. Εσείς;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*