Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI Matepad 11 - Το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα

*
Η περίοδος των εορτών του 2021 έφτασε και τι καλύτερο από την ανταλλαγή δώρων μεταξύ αγαπημένων προσώπων; Και αν αναρωτιέστε τι θα μπορούσατε να προσφέρετε που θα ξεχωρίσει, αλλά θα γεμίσει και χαρά τον οποιοδήποτε η HUAWEI προσφέρει τη λύση μέσω του MatePad 11. Ένα tablet διαφορετικό από όλα τα άλλα το οποίο, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό Magnetic Keyboard που προσφέρεται δωρεάν την περίοδο των εορτών, είναι ικανό να απογειώσει την παραγωγικότητά και τη διασκέδασή σας σε επίπεδα που δεν είχατε καν φανταστεί;



Σκεφτείτε τον φοιτητή, ο οποίος την περίοδο των εορτών οφείλει να πραγματοποιήσει εργασίες εξαμήνου. Η φορητότητα και κυριότερα η ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το HUAWEI MatePad 11 δεν συγκρίνεται με οποιοδήποτε άλλο tablet της αγοράς. Το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI συνδυάζεται κομψά με το tablet δημιουργώντας μια απίστευτα εργονομική επιφάνεια εργασίας, ενώ με την απόσταση των πλήκτρων να τοποθετείται στα 1.3mm, η αίσθηση και η ταχύτητα πληκτρολόγησης μπορεί να είναι εφάμιλλη με αυτή ενός notebook. Η ξεκούραστη οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα εξασφαλίζει άνετο διάβασμα για ώρες, ενώ το πανίσχυρο chipset της Qualcomm, Snapdragon 865 εκτελεί ταχύτατα οποιαδήποτε εργασία του ζητηθεί. Τι προτιμότερο λοιπόν για αυτήν την γιορτινή περίοδο, από την αίσθηση ελευθερίας να μελετήσει και γιατί όχι, να διασκεδάσει στα διαλείμματα τού, είτε εντός είτε εκτός σπιτιού;



Όμως, το MatePad 11 είναι ικανό για πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε, ξεφεύγοντας από τα στενά όρια που έθετε ένα tablet έως σήμερα. Η εκπληκτική του οθόνη, πέραν του ταχύτατου ρυθμού ανανέωσης των 120Hz, μπορεί να λειτουργήσει και ως επιπλέον οθόνη για τον φορητό υπολογιστή σας. Μεταφέρετε το στο γραφείο, συνδέστε το με το notebook σας και εκμεταλλευτείτε την άνεση που προσφέρει η ταυτόχρονη εργασία σε δύο οθόνες. Η ταυτόχρονη μεταφορά αρχείων από και πρός τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, μετατρέπει τον διαμοιρασμό περιεχομένου ταχύτερα από ποτέ. Και αν χρειαστεί, η χρήση του tablet ως σημειωματάριου μέσω του HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) θα σας επιτρέψει να κρατήσετε σημειώσεις, να δημιουργήσετε σχόλια αλλά και να σχεδιάσετε τα δικά σας διαγράμματα με ευκολία, ακρίβεια και άμεση απόκριση. Φυσικά η ύπαρξη του πληκτρολογίου επιτρέπει σε οποιοδήποτε επαγγελματία να εργαστεί πάνω σε μικροδιορθώσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενός meeting.



Και ακόμα δεν έχουμε αγγίξει τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά της οθόνης του MatePad 11. Μπορεί η ταχύτητα της να την κάνει απίστευτα χρηστική για gaming όμως οι καινοτομίες της δεν σταματούν εκεί. Η χρωματική παλέτα DCI-P3 μετατρέπει την θέαση περιεχομένου σε μια απολαυστική εμπειρία που όμοια της δεν μπορείτε να βρείτε σε tablet αυτής της κατηγορίας. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να προσφέρετε το MatePad 11 στο μέλος της οικογένειας που καταναλώνει καθημερινά αμέτρητες ταινίες και σειρές; Ταυτόχρονα, η διπλή του πιστοποίηση TUV Rheinland εξασφαλίζει πως τα μάτια σας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από την πολύωρη παρακολούθηση περιεχομένου στο HUAWEI MatePad 11, λόγω της μειωμένης εκπομπής μπλε φωτός αλλά και του μηδαμινού flickering.



Γνωρίζετε κάποιον με καλλιτεχνική φλέβα και έφεση στη ζωγραφική; Κανένα πρόβλημα. Η χρήση της αναβαθμισμένης γραφίδας HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) στο MatePad 11, επιτρέπει ασύλληπτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό στην οθόνη του, με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση. Αυτό σημαίνει πως σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο tablet της αγοράς, μοναδικό εμπόδιο στην απεικόνιση θα αποτελέσει μόνο η φαντασία του καλλιτέχνη. Την ίδια στιγμή, η γραφίδα έχει δική της μπαταρία που φορτίζει μαγνητικά όταν πλησιάσει το tablet, οπότε με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται πως ο επίδοξος καλλιτέχνης δε θα ξεμείνει ποτέ από ενέργεια. Το ίδιο ισχύει και το ίδιο το MatePad 11, αφού η αναβαθμισμένη του μπαταρία χωρητικότητας 7250mAh δίνει στο tablet διάρκεια ζωής 12 ωρών.



Για όλους αυτούς και ακόμα περισσότερους λόγους, το HUAWEI MatePad 11 δεν πρέπει να λείπει από κανένα γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, την φετινή εορταστική περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*