Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI WATCH GT 2 Pro: Η επιτομή της τεχνολογίας στον καρπό σας

*
Η Huawei εδώ και χρόνια κατορθώνει να πρωτοπορεί στους περισσότερους τομείς της τεχνολογίας με τους οποίους καταπιάνεται. Λίγο καιρό πριν είχαμε τα P40 και P40 Pro να καθορίζουν το μέλλον της φωτογραφίας στα κινητά τηλέφωνα. Τώρα έχουμε την άφιξη του HUAWEI WATCH GT 2 Pro, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και κλονίζει ήδη την αγορά των Smartwatches με τα επαναστατικά του χαρακτηριστικά και φυσικά τον πανέμορφο σχεδιασμό του.



Ένα smartwatch οφείλει, αρχικά, να είναι εύκολο στη χρήση και να παρέχει σωρεία δυνατοτήτων στους κατόχους του. Η ύπαρξη της οθόνης AMOLED 1,39 ιντσών εξασφαλίζει πως ο χρήστης του WATCH GT 2 Pro δεν θα βρεθεί ποτέ στη δύσκολη θέση να μην μπορεί να διαβάσει οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμεί, ακόμα και σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, συνθήκες που επικρατούν συχνά στην χώρα μας. Όσο η φωτεινότητα και η αντίθεση μας αφήνουν ικανοποιημένους, η καθαρότητα της οθόνης του WATCH GT 2 Pro αγγίζει την τελειότητα, με πυκνότητα pixels 326PPI, νούμερο που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη, κάνοντας δυνατή την ανάγνωση ακόμα και της μικρότερης πληροφορίας γρήγορα. Η ύπαρξη 200 και πλέον διαθέσιμων Watch Faces στην εφαρμογή HUAWEI Health επιτρέπει την παραμετροποίηση για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Επιπλέον, ο premium σχεδιασμός που διέπει τη φιλοσοφία της HUAWEI δίνει δυναμικά το παρόν και στο επερχόμενο smartwatch. Η μπροστινή επιφάνειά του κατασκευάζεται από ζαφείρι, υλικό που την κάνει εξαιρετικά ανθεκτική στις γρατζουνιές, ενώ ο συνδυασμός του με το σώμα από τιτάνιο παρέχει υψηλά επίπεδα μηχανικής αντοχής και άνετη εμπειρία χρήσης. Το κεραμικό πίσω κάλυμμα του ρολογιού διασφαλίζει πως οι χρήστες του WATCH GT 2 Pro θα μπορούν να το φορούν για ώρες χωρίς να τους ενοχλεί η συνεχής επαφή του με το δέρμα.



Φυσικά ένα προϊόν τεχνολογίας είναι όσο καλό του επιτρέπει η μπαταρία του και το WATCH GT 2 Pro διαπρέπει και σε αυτόν τον τομέα. Με τυπική χρήση, η αυτονομία του ανέρχεται στις δύο εβδομάδες. Η HUAWEI δεν μένει εκεί όμως και μας εξηγεί αναλυτικά το τι θεωρεί η ίδια ως τυπική χρήση. Σε αυτή την τυπική χρήση, λοιπόν, η HUAWEI υποθέτει πως ο χρήστης φοράει το smartwatch όλο το 24ώρο. Στο σενάριο αυτό έχει μόνιμα ενεργοποιημένη την ανίχνευση καρδιακών παλμών, αλλά και τη λειτουργία TruSleep που σκοπό έχει να βελτιώσει τον καθημερινό μας ύπνο. Προβλέπει πως καθημερινά η οθόνη του smartwatch θα ενεργοποιηθεί περίπου 200 φορές την ημέρα για οποιουδήποτε είδος notification. Ακόμα όμως και σε πιο εξειδικευμένες χρήσεις, η μπαταρία του WATCH GT 2 Pro θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Το ρολόι μπορεί να αναπαράγει μουσική για 24 ώρες συνεχόμενα και να ανιχνεύει τη θέση του χρήστη του μέσω GPS για 30 ώρες αντίστοιχα. Φυσικά, όταν η μπαταρία του εξαντληθεί, μπορεί να φορτιστεί τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. Στο δεύτερο σενάριο, η ασύρματη φόρτιση μέσω της αντίστοιχης βάσης είναι απίστευτα γρήγορη, αφού προσθέτει στο ρολόι 10 ώρες χρήσης με μόλις 5 λεπτά φόρτισης.



Η χρήση του WATCH GT 2 Pro κατά τη διάρκεια των προπονήσεων σας είναι δεδομένη, αφού πάνω από 100 διαφορετικοί τρόποι είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε το στυλ που ταιριάζει στη δική σας καθημερινότητα, είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε σε υπαίθριους. Συγκεκριμένα στη δεύτερη περίπτωση, το WATCH GT 2 Pro θα σας προειδοποιήσει για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, για την ώρα δύσης και ανατολής του ηλίου, ενώ η ύπαρξη του GPS με λειτουργία GLONASS εξασφαλίζει πως πάντα θα έχετε ακριβή δεδομένα από τη προπόνηση σας. Οι λάτρεις του νερού δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσουν και σε οποιουδήποτε είδους γλυκό νερό (π.χ. πισίνα), μιας και η αδιαβροχοποίηση του εξασφαλίζει τη λειτουργία του εως και 50 μέτρα βάθος με μέγιστη διάρκεια 10 λεπτών σε αυτό.



Φυσικά οποιαδήποτε προπόνηση αφορά τη βελτίωση της υγείας μας δεν μπορεί να αφήνεται στη τύχη. Για αυτό και το WATCH GT 2 Pro ανιχνεύει με ακρίβεια τους καρδιακούς παλμούς ανά πάσα στιγμή, είτε κατά τη διάρκεια της προπόνησης είτε εκτός αυτής. Προχωρά δε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν, και προσφέρει παρακολούθηση της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα (δείκτης SpO2), προκειμένου να διασφαλιστεί πως όλες οι προπονήσεις σας γίνονται με ασφάλεια.



Η ποιότητα ζωής όμως είναι κάτι που δεν σταματά στις προπονήσεις. Ένας καλός ύπνος είναι πάντα απαραίτητος και το WATCH GT 2 Pro ενσωματώνει τη τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0, η οποία μπορεί να αναγνωρίσει τέσσερις διαφορετικές φάσεις ύπνου και όχι μόνο. Σε συνδυασμό με το νέο ρολόι, το πρόγραμμα είναι ρυθμισμένο να παρακολουθήσει έξι εντοπισμένα προβλήματα στον ύπνο, βοηθώντας να τα αντιμετωπίσετε και να κοιμάστε περισσότερο και, κυρίως, καλύτερα. Μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health, η οποία είναι διαθέσιμη για οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο Android, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε όλα τα δεδομένα που έχει καταγράψει το WATCH GT 2 Pro και να έχετε τον πλήρη έλεγχο τους.

Μέχρι και τις 31/10, το Watch GT 2 Pro διατίθεται μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei με δώρο τα Freebuds 3i.

Όμως μέχρι τέλος Οκτωβρίου μοναδικές εκπτώσεις σας περιμένουν και σε άλλα προϊόντα της εταιρείας στα πλαίσια του HUAWEI Month. Χαρακτηριστικά τα smartphones P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P διατίθενται σε μειωμένες τιμές, όπως επίσης και το notebook Matebook D 14”, το tablet T3 (2GB RAM + 16GB Storage + LTE Connectivity) και φυσικά όλα τα smartwatches της σειράς GT 2, στην οποία ανήκει και το κορυφαίο GT 2 Pro. Εσείς θα μείνετε στην απέξω; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*