Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI Watch 3 Series: Νέα επίπεδα στην ποιότητα παρακολούθησης της υγείας

*
Τα smartwatch έχουν εξελιχθεί από αυτό που ίσως θυμάστε από τα προηγούμενα χρόνια, με μπαταρίες οι οποίες διαρκούσαν μόλις 24 ώρες, και μικροσκοπικές οθόνες με μηδαμινή ευκρίνεια και αντίθεση. Πλέον προσφέρουν αρκετή επεξεργαστική ισχύ για να αντικαταστήσουν ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο για συγκεκριμένες λειτουργίες, ενώ συνδυάζουν απίστευτη κομψότητα και κλασσικό, διαχρονικό στυλ που ταιριάζει σε όλους. Συγχρόνως μπορούν να αποτελέσουν τον ισχυρότερο σύμμαχο για παρακολούθηση και την καταγραφή των στατιστικών της υγείας σας.



Και εκ των κορυφαίων επιλογών, είναι τα ολοκαίνουρια HUAWEI Watch 3 και Watch 3 Pro. Και τα δύο φέρουν μεγάλες μπαταρίες, ικανές να τα κρατήσουν μακριά από το φορτιστή για αρκετές μέρες εξασφαλίζοντας ξεγνοιασιά για τους κατόχους. Συγκεκριμένα, το Watch 3 προσφέρει αυτονομία έως και 14 ημερών στην λειτουργία ultra long battery mode, ενώ το Watch 3 Pro φέρει ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία που του επιτρέπει στο ίδιο mode να αντέχει έως και 21 ημέρες χωρίς φόρτιση.



Ταυτόχρονα η μεγάλη οθόνη αφής AMOLED 1,43” προσφέρει την απαιτούμενη φωτεινότητα και αντίθεση, καθιστώντας το ρολόι χρήσιμο ακόμα και στις πιο αντίξοες των συνθηκών, κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας. Σε συνδυασμό με την οθόνη αφής, η πλήρως περιστρεφόμενη στεφάνη και το πλευρικό κουμπί δίνει στους χρήστες την ευελιξία που πάντα ήθελαν, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν την λειτουργία του ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες.



Τόσο το HUAWEI Watch 3 όσο και το Watch 3 Pro υποστηρίζουν την τεχνολογία eSIM και μπορούν να λειτουργήσουν ως ανεξάρτητες συσκευές επικοινωνίας. Είναι ακόμα πιο εύκολο πλέον λοιπόν να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα κι αν το smartphone σας είναι μακριά, ή μη προσβάσιμο για οποιονδήποτε λόγο. Μέσω της τεχνολογίας eSIM, το ρολόι το ίδιο μπορεί να αποστείλει SMS ή να καλέσει τον αριθμό που θα του ορίσετε εσείς, σε περίπτωση που ανιχνεύσει πτώση του ατόμου που το φοράει.



Και μιλώντας για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ποιος δεν θα ήθελε να είναι ακόμα πιο σίγουρος για την κατάσταση της υγείας του, αυτόν τον δύσκολο καιρό που διανύουμε; Τα HUAWEI Watch 3 Series προσφέρουν παρακολούθηση ζωτικών σας στοιχείων όπως ολοήμερη παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου SpO2 και παρακολούθηση του καρδιακού παλμού με ακόμα περισσότερη ακρίβεια, μέσω του αισθητήρα TruSeen 4.5+. Επιπλέον, η κεραμική του επιφάνεια υποστηρίζει για πρώτη φορά την ανίχνευση θερμοκρασίας δέρματος, επιτρέποντας στους χρήστες να αντιληφθούν αμέσως αν η θερμοκρασία τους είναι υψηλή. Η λεπτομερέστερη παρακολούθηση των ζωτικών σας στοιχείων, σε συνδυασμό με την ημερήσια καταγραφή του αριθμού των βημάτων, ή της αθλητικής σας δραστηριότητας, μπορεί να αποτελέσει το επόμενο βήμα για την βελτίωση της δικής σας υγείας. Η παρακολούθηση των παλμών κατά τη διάρκεια του ύπνου μέσω της ειδικής λειτουργίας των HUAWEI Watch 3 Series είναι πάρα πολύ χρήσιμη για κάποιον που υποφέρει από στρες, ή δεν συμπληρώνει αρκετές ώρες ποιοτικού ύπνου και θέλει να τον βελτιώσει.



Τα HUAWEI Watch 3 και Watch 3 Pro θα είναι εκεί να σας υποστηρίξουν στην προσπάθειά σας να μείνετε υγιείς και για τον λόγο αυτό διαθέτουν περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, είτε σε εξωτερικούς είτε σε εσωτερικούς χώρους, για να βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.



To HUAWEI Watch 3 διατίθεται σε Active, Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds 4i.

To HUAWEI Watch 3 Pro διατίθεται σε Classic και Elite Edition στα καταστήματα: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas από 22 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με δώρο τα wireless ακουστικά με Active Noise Cancelation HUAWEI FreeBuds Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*