Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei FreeBuds 4i - Κορυφαία χαρακτηριστικά σε εκπληκτική τιμή

*
Ο ποιοτικός ήχος και η επικοινωνία χωρίς διακοπές αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για τον καταναλωτή. Είτε εργάζεστε από το σπίτι, είτε αθλείστε σε εξωτερικό χώρο, είτε χρειάζεστε ένα ασύρματο kit ακουστικών για να ξεφύγετε από τα καλώδια, τα Huawei FreeBuds 4i είναι ικανά να σας καλύψουν σε κάθε σενάριο χρήσης.



Στην εποχή της πανδημίας, πολλοί εργαζόμενοι καταλήγουν να εργάζονται από το σπίτι. Τι γίνεται όμως όταν σε ένα σπίτι περισσότερα άτομα του ενός χρειάζεται να εργαστούν ταυτόχρονα; Ας σκεφτούμε πως ένα σπίτι, σε αντίθεση με κάποιον επαγγελματικό χώρο, δεν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα, πόσο μάλλον για δύο άτομα. Οι περιβαλλοντικοί ήχοι δεν είναι απίθανο να καταλήξουν εμπόδιο στην παραγωγικότητα σας και εκεί έρχεται η κορυφαία τεχνολογία Active Noise Cancellation των Huawei FreeBuds 4i, για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Τα FreeBuds 4i φέρουν δύο μικρόφωνα για εξίσωση του περιβάλλοντος ήχου σε σχέση με τη δική σας φωνή και να εξασφαλίσουν πως σε περίπτωση κάποιου online meeting για παράδειγμα, οι συνάδελφοί σας θα σας ακούν απρόσκοπτοι, χωρίς εξωτερικούς παράγοντες.

Η αλλαγή από Active Noise Cancellation mode σε  Awareness mode γίνεται χωρίς πολύπλοκους συνδυασμούς, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν για παράδειγμα γυμνάζεστε στο σπίτι και θέλετε να απομονωθείτε για καλύτερη συγκέντρωση, μπορείτε πάντα να έχετε μια εποπτεία του χώρου σας με ένα πάτημα του κουμπιού, χωρίς να αποσπάται διαρκώς η προσοχή σας από το πρόγραμμά σας.  



Τα Huawei FreeBuds 4i είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λειτουργικά συστήματα, συνεπώς το μόνο που χρειάζεται να έχετε ήδη είναι σύνδεση Bluetooth. Η απίστευτη αυτονομία τους που ξεπερνά τις οκτώ ώρες σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την ημέρα σας χωρίς διακοπές, ενώ ακόμα κι αν ξεχαστείτε, 10 λεπτά φόρτισης στη βάση τους αρκούν για να σας παρέχουν άλλες τέσσερις ώρες χρήσης. Έτσι, αν για παράδειγμα μετά από την εργασία σας επιθυμείτε να βγείτε για περπάτημα ή τζόκινγκ, μπορείτε όσο ετοιμάζεστε να τα τοποθετήσετε στη βάση τους και να τα έχετε φορτισμένα και έτοιμα.

Είτε αναφερόμαστε σε περιβάλλον εντός, είτε εκτός σπιτιού, για παράδειγμα κατά την οδήγηση, τα Huawei FreeBuds 4i χρησιμοποιούν τρία διαφορετικά είδη τεχνολογιών κατά των παρεμβολών και με τη ταυτόχρονη λειτουργία των δύο μικροφώνων φιλτράρουν αποτελεσματικά τον κάθε θόρυβο, δίνοντας στη φωνή σας απαράμιλλη καθαρότητα κατά τις κλήσεις.



Οι μεγάλοι δυναμικοί προενισχυτές μήκους 10 χιλιοστών προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος κατά την αναπαραγωγή μουσικής και πλούσια δυναμική απόκριση χαρίζοντας εκπληκτική λεπτομέρεια στα αγαπημένα σας τραγούδια. Ο σχεδιασμός τους έχει υλοποιηθεί με γνώμονα τα περισσότερα είδη mainstream μουσικής, με την ομάδα που βρίσκεται από πίσω να συνδυάζει πολλαπλά όργανα για να εξασφαλίζει πως η ποιότητα του ήχου θα ταιριάζει στα περισσότερα μουσικά όργανα, ρυθμούς και φωνητικά στυλ. Επιπλέον, ο τρόπος που “κουμπώνουν” στα αυτιά των χρηστών μειώνει τόσο το θόρυβο του ανέμου, σε περίπτωση για παράδειγμα που ακούτε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει πως θα παραμείνουν σταθερά στα αυτιά σας, όσο δυνατές δονήσεις κι αν δέχονται.

Το μικρό τους μέγεθος και η ανασχεδιασμένη θήκη των Huawei FreeBuds 4i είναι εμπνευσμένα από την διάσημη μαύρη παραλία της Ισλανδίας και έχουν περάσει από χιλιάδες εργονομικούς ελέγχους για να είναι σίγουρο πως εφαρμόζονται τέλεια σε κάθε αυτί, χωρίς να κουράζουν κατά τη πολύωρη χρήση. Ταυτόχρονα, το ίδιο ισχύει και για την θήκη τους, η οποία χωρα σε κάθε τσέπη και δεν θα προβληματίσει κανέναν για την μεταφορά της.



Αφήσαμε για το τέλος το μακράν πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους - την ασυναγώνιστη τιμή τους. Σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, τα Huawei FreeBuds 4i αποτελούν την πιο συμφέρουσα επιλογή, δίχως να θυσιάζουν κανένα χαρακτηριστικό. Διατίθενται έναντι 89€ σε τρία χρώματα λευκό (Ceramic White) και μαύρο (Carbon Crystal) μέσα από το δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας. Αξίζει να σημειώσουμε πως όσοι προβούν στην αγορά τους μέχρι και τις 18 Απριλίου, θα λάβουν δώρο και το φανταστικό fitness tracker Huawei Band 4 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Σε αυτήν την τιμή και με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορούμε με άνεση να κλείσουμε αυτό το κείμενο λέγοντας πως τα Huawei FreeBuds 4i δεν είναι τα καλύτερα ακουστικά μεταξύ των φθηνότερων επιλογών, μα η οικονομικότερη επιλογή μεταξύ των κορυφαίων.



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links.

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*