Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy A Series: Δημιουργικότητα και επικοινωνία για όλους

*
H σειρά Galaxy A έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά για τις εκπληκτικές τεχνολογικές εξελίξεις που φέρνει στους χρήστες της, σε προσιτές τιμές. Από τις εκπληκτικές λήψεις των καμερών τους μέχρι τις κρυστάλλινες οθόνες αλλά και τις μεγάλες μπαταρίες, η σειρά κινητών τηλεφώνων Galaxy A της Samsung έρχεται για ακόμα μια χρονιά να τονίσει πως η υψηλή τεχνολογία δεν είναι απαραίτητο να είναι απρόσιτη για τους καταναλωτές.

Χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τη σειρά Samsung Galaxy A είναι η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και τα μοντέλα του 2021 δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι, η παρακολούθηση περιεχομένου γίνεται σχεδόν χωρίς την έγνοια της αυτονομίας, αφού τα Samsung Galaxy A52 φέρουν μπαταρία χωρητικότητας 4500mAh ενώ το Samsung Galaxy A72, μπαταρία 5000mAh που με μέση χρήση μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες*. Η μεγάλη αυτονομία προσφέρει φυσικά και περισσότερη ελευθερία στη δημιουργία περιεχομένου, όπως σύλληψη βίντεο και φωτογραφιών, αφού οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων της σειράς Galaxy A μπορούν να τραβούν φωτογραφίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από την κατανάλωση της μπαταρίας.




Το περιεχόμενο που δημιουργούν οι χρήστες φαίνεται ακόμα καλύτερο μέσω των εκπληκτικών οθονών Super AMOLED που φέρει η σειρά Galaxy Α. Με ρυθμό ανανέωσης 90Hz στα Galaxy A52, A72 και 120Hz στο Galaxy A52 5G, η εμπειρία της πλοήγησης στο περιεχόμενο του τηλεφώνου ή στο internet, είναι ομαλότερη από ποτέ άλλοτε στην Α σειρά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι νέες οθόνες της Samsung έχουν αυξημένη φωτεινότητα που σε περιβάλλοντα με άφθονο φως μπορεί να φτάσει μέχρι 800nits, επιτρέποντας την παρακολούθηση περιεχομένου ακόμα και σε έντονες συνθήκες φωτισμού. Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, η πιστοποίηση Eye Care, που προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρωμάτων της οθόνης με βάση τα μοτίβα χρήσης του smartphone, εξασφαλίζει μειωμένη κόπωση για τα μάτια των χρηστών.

Η Samsung για ακόμα μια χρονιά κρατά ψηλά τον πήχη για την ποιότητα της κάμερας με νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους χρήστες διασκεδαστικές και ευέλικτες λειτουργίες για φωτογραφίες και βίντεο. Η  κάμερα των νέων smartphones της σειράς Samsung Galaxy A φέρουν ευέλικτη τετραπλή κάμερα με ανάλυση έως 64MP. Η νέα λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής (Scene Optimizer) χρησιμοποιεί AI για την όσο το δυνατόν καλύτερες λήψεις σε 30 κατηγορίες εικόνων, ενώ οι χρήστες μπορούν με ένα κλικ να μετατρέψουν τις αγαπημένες τους στιγμές από βίντεο 4K σε εικόνες υψηλής ανάλυσης 8MP. Η ύπαρξη του Οπτικού Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS) διασφαλίζει πως οι κάμερες των Samsung Galaxy A θα έχουν ευκρινή και σταθερή εικόνα τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο, σε συνθήκες ακόμα και χαμηλού φωτισμού. Για το τελευταίο σενάριο χρήσης βέβαια, υπάρχει και ειδική νυχτερινή λειτουργία η οποία χρησιμοποιεί την επεξεργασία πολλών καρέ για να συνθέσει μια φωτεινή εικόνα σε κάθε περίπτωση.



Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός των νέων smartphones της σειράς Galaxy A δίνει έμφαση στην απλότητα και στην ευχρηστία, με μικρά πλαίσια αλλά και κυρτές άκρες, δίνοντας στη συσκευή έναν τόνο πιο μοντέρνο από ποτέ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός όμως δεν λέει από μόνος του τίποτα, αν οι χρήστες ανησυχούν για προβλήματα όπως η αντοχή στο νερό ή σκόνη. Για αυτό και τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72 έρχονται με πιστοποίηση IP67**.

Τα premium χαρακτηριστικά όμως δεν σταματούν στο σχεδιασμό και στα υλικά που απαρτίζουν τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72. Το επανασχεδιασμένο One UI 3 χαρακτηρίζεται από ακόμα περισσότερο διαισθητικές αλληλεπιδράσεις σε σχέση με το παρελθόν. Με περισσότερη ταχύτητα, περισσότερη ασφάλεια χάρις στις αναβαθμίσεις λογισμικού που θα έρχονται για τρεις γενιές της σειράς Galaxy A και ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία λανσαρίσματος***, ποιος θα ζητούσε περισσότερα; Η Samsung επιπλέον προσφέρει 2 μήνες δωρεάν YouTube Premium με την αγορά κάθε συσκευής της σειράς Galaxy A.****



Τα νέα smartphones Samsung Galaxy A52, A72 και A52 5G διατίθεται στις αποχρώσεις Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black και Awesome White. Η σειρά Samsung Galaxy A προτείνεται σε όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό, όμορφο και ανθεκτικό τηλέφωνο.

*Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

**Τα Galaxy A52, Α52 5G και Α72 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

***Για περισσότερες πληροφορίες  δείτε στη σελίδα https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

****  Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ.

Sponsored by Samsung 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*