Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S21 5G: Τεχνολογία αιχμής, χωρίς συμβιβασμούς

*
Τι νέο φέρνει το Samsung Galaxy S21 5G; Μα, φυσικά, τεχνολογία αιχμής, χωρίς συμβιβασμούς!

Η τεχνολογία βρίσκεται παντού γύρω μας. Ειδικότερα με την υγειονομική κρίση που έφερε η πανδημία του Covid-19, ολόκληρος ο πλανήτης πλέον εκτιμά ακόμα περισσότερο την συνεχή επικοινωνία με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η Samsung με σύμμαχο τη σειρά κινητών τηλεφώνων Samsung Galaxy S21, είναι έτοιμη να βοηθήσει τους καταναλωτές να μοιραστούν τις μοναδικές τους, καθημερινές στιγμές, με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Βλέπετε κάποιες φορές το να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο δεν είναι αρκετό. Το ζητούμενο είναι να μεταφέρετε πιστά την εμπειρία σας στην οθόνη. Και αυτό είναι κάτι που η σειρά Galaxy S21 κάνει διαφορετικά, επαναπροσδιορίζοντας τη ψηφιακή φωτογραφία και το βίντεο σε ένα κινητό τηλέφωνο, σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα στα Samsung smartphones.




Ειδικότερα, το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G προσφέρει εκπληκτική εμπειρία φωτογραφίας, φέροντας το πιο εξελιγμένο σύστημα καμερών που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κάποιο τηλέφωνο της σειράς Galaxy. Η χρήση του επιτρέπει στους καταναλωτές να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας σε σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο φωτισμού ή διαφορετικών ρυθμίσεων. Για πρώτη φορά οι χρήστες ενός smartphone της σειράς Galaxy μπορούν να τραβήξουν βίντεο ανάλυσης 4K με 60fps χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάμερα του Galaxy S21 Ultra, διατηρώντας την ίδια ποιότητα ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξουν προοπτική κατά τη διάρκεια της λήψης. Και τα μικρότερα «αδέλφια» του όμως, Galaxy S21 5G και Galaxy S21+ 5G φέρουν παρόμοια εργαλεία όσον αφορά τις φωτογραφικές τους δυνατότητες. Οι αισθητήρες τους είναι ικανοί να τραβήξουν βίντεο ακόμα και σε ανάλυση 8K, με την πανίσχυρη AI να επιτρέπει και την αποθήκευση κρυστάλλινων εικόνων ταυτόχρονα.



Τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S21 είναι ικανά να εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσπιστο υποψήφιο αγοραστή, τόσο μέσω της ανανεωμένης τους εμφάνισης αφού παρέχονται σε μια αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων, με πρωταγωνιστή το εντυπωσιακό Phantom Violet, όσο και με την εκπληκτική edge-to-edge Dynamic AMOLED 2X Infinity-O οθόνη τους, που τραβάει τα βλέμματα από τη πρώτη στιγμή. Η τεχνολογία AMOLED προσφέρει χρόνια τώρα στους χρήστες απίστευτη χρωματική πιστότητα και πραγματικά “μαύρο” μαύρο χρώμα, με τα Galaxy S21 όμως να έχουν επιπλέον “άσσο” στο μανίκι τους τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως 120Hz. Μέσω αυτού, κάθε τύπος περιεχομένου προβάλλεται καταπληκτικά, ενώ η κίνηση είναι ομαλότερη από ποτέ, είτε παίζετε κάποιο παιχνίδι είτε απλά βρίσκεστε σε περιβάλλον social media. Η συμβατότητα της με πρότυπα HDR κάνει ακόμα και την παρακολούθηση σειράς ή ταινίας πραγματική απόλαυση, ενώ η νέα λειτουργία Eye Comfort Shield προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως που παράγει η οθόνη, ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου και την ώρα της ημέρας, έτσι ώστε η παρακολούθηση περιεχομένου σε αυτήν να είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ άλλοτε.



Στις εποχές που διανύουμε, το smartphone μπορεί να γίνει πολλά παραπάνω από ένα απλό τηλέφωνο και η σειρά Galaxy S21 είναι εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών.  Είτε αυτός αποζητά να ξεχωρίσει με τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες και video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε να μοιραστεί τις αγαπημένες του αναμνήσεις με τα κοντινά του πρόσωπα, είναι σίγουρο πως η επιλογή των Galaxy S21 και S21+ δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ένας σημαντικός τομέας που η σειρά Galaxy S21 κάνει πολλά βήματα μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των ψηφιακών δεδομένων σας. Η ιδιωτικότητα αποτελεί σαφέστατη προτεραιότητα για την Samsung και με τη χρήση της πλατφόρμας ασφαλείας Samsung Knox Vault, θα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως τα δεδομένα σας δεν θα βρεθούν στα χέρια κάποιου άλλου. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα ασφαλείας εφαρμόζεται σε επίπεδο hardware, στα ολοκληρωμένα κυκλώματα της ίδιας της συσκευής και σε συνδυασμό με την προσθήκη ασφαλούς μνήμης, ανθεκτικής στη παραβίαση, τα δεδομένα σας θα παραμείνουν προστατευμένα.



Το ανανεωμένο chipset των Galaxy S21 επιτρέπει γρήγορα και εύκολα την αφαίρεση μεταδεδομένων από τις φωτογραφικές σας λήψεις πριν την κοινοποίηση τους, έτσι ώστε ακόμα κι αν αποφασίσετε να μοιραστείτε οτιδήποτε, να είστε σίγουροι πως δεν θα εκθέσετε κάτι περισσότερο από ό,τι επιθυμείτε. Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον μέσο έκφρασης, μέσο καταγραφής των αγαπημένων μας στιγμών, μέσο επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας μα και ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς. Οι ειδικές συνθήκες που βιώνουμε αυτόν τον καιρό μπορούν μόνο να απαιτούν περισσότερα από εμάς στα πλαίσια του διαμοιρασμού πληροφοριών και το σίγουρο είναι πως η σειρά Samsung Galaxy S21, ισχυρότερη από ποτέ άλλοτε, θα ικανοποιήσει την κάθε ανάγκη χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Είτε αυτό αφορά την προστασία των δεδομένων σας, είτε την απόλυτη φωτογραφική εμπειρία. Εσείς γιατί να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από τη σειρά Galaxy S21;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*