Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy Z Fold3 and Z Galaxy Flip3: Το μέλλον των αναδιπλούμενων είναι εδώ

*
Η Samsung δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για κανέναν. Είναι γνωστή για τις τεχνολογικές της εξελίξεις στον τομέα των smartphone που στοχεύουν να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές δυνατότητες. Δύο χρόνια τώρα η Samsung με τη σειρά Samsung Galaxy Z προσφέρει στους καταναλωτές μια άλλη έννοια της ευελιξίας, της λειτουργικότητας αλλά και της διασκέδασης.

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Με μοντέρνο, βολικό design και μοντέρνες χρωματικές επιλογές, το νέο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ. Οι χρήστες μπορούν να το ξεδιπλώσουν ανά πάσα στιγμή και να τραβήξουν μια selfie μέσω της λειτουργίας Flex . Ταυτόχρονα μπορούν να ζήσουν μια εκπληκτική εμπειρία πλοήγησης, είτε στα social feeds τους είτε στο web γενικότερα, με την οθόνη Dynamic Amoled 2X Infinity O Display. Η πιστοποίηση IPX8* εξασφαλίζει πως όσοι επιλέξουν το Samsung Galaxy Z Flip3 5G δεν θα έχουν το άγχος για πιτσιλίσματα νερού.




Κι αν είστε παραγωγικοί τύποι και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, γρήγορα μα και άνετα, τότε το Samsung Galaxy Z Fold3 5G αποτελεί μια εκπληκτική λύση για εσάς. Η βασική του οθόνη των 7.6 ιντσών έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz ενώ υποστηρίζει πλήρως το S Pen (Fold Edition)**, για πρώτη φορά σε Galaxy Z Fold συσκευή. Συνεπώς μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις, να σχεδιάσετε με εκπληκτική λεπτομέρεια αλλά και να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία S Pen to text για να στείλετε οποιοδήποτε URL εύκολα και γρήγορα. Με την εκπληκτική τεχνολογία της κάμερας κάτω από την οθόνη, σε συνδυασμό με την ποιότητά της η προβολή της αγαπημένης σας ταινίας γίνεται απολαυστική, όμως το πιο δημοφιλές feature, δεν είναι άλλo από το multi-tasking. Η νέα Taskbar επιτρέπει γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών και χωρίς επιστροφή στην Home Screen. Την ίδια στιγμή που το App Split View κάνει εύκολο το μοίρασμα της οθόνης, σε περισσότερες από μια εφαρμογές σε περίπτωση βέβαια που αυτές υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία). Μέσω αυτού μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό μέγεθος για κάθε εφαρμογή ανάλογα με την ανάγκη σας και να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της μεγάλης οθόνης.



Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να σας φοβίζει με την αγορά οποιουδήποτε smartphone Samsung, είναι η μεταφορά των δεδομένων σας από τη προηγούμενη συσκευή. Και αυτό γιατί η εφαρμογή Smart Switch σας επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα από την παλιά σας συσκευή*** κάνοντας την αναβάθμιση σε ένα τηλέφωνο της σειράς Galaxy εύκολη, γρήγορη και ομαλή. Σε περίπτωση δε που προμηθευτείτε ένα κινητό τηλέφωνο Galaxy Z Flip3, Galaxy Z Fold3, μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή τεσσάρων μηνών για το YouTube Premium*** σε περίπτωση που δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς διακοπές.



Η νέα γενιά των Samsung Galaxy Z συσκευών είναι πλέον εδώ και προς όποια συσκευή και να κινηθείτε θα απολαύσετε μια ανθεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Το γυαλί που καλύπτει τις οθόνες των Samsung Galaxy Z Flip3 5G και Galaxy Z Fold3 5G είναι  Corning Gorilla Glass Victus, ενώ ήρθαν για να μείνουν στο κέντρο του οικοσυστήματος της σειράς Galaxy, προσφέροντας απρόσκοπτη επικοινωνία με τα υπόλοιπα προϊόντα της, όπως Samsung Galaxy Watches, Buds κ.α. Εσείς τι θα επιλέγατε για τις δικές σας ανάγκες, Samsung Galaxy Z Fold3 ή Galaxy Z Flip3;

*Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικά κατά της σκόνης.

**Τα S Pen Fold Edition |Pro πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Smart Switch διαθέσιμο σε συσκευές Android™, iOS™, Windows™ Phone
με περιορισμούς ανάλογα με το εάν η μεταφορά συντελείται ασύρματα ή ενσύρματα (βλ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover). Τα δεδομένα και το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για μεταφορά ενδέχεται να διαφέρουν ανά λειτουργικό. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες βλ. http://www.samsung.com/smartswitch και https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do

****Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*