Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video How To: Το interface του PS5

*
Το PS5 βρίσκεται προ των πυλών, τουλάχιστον στις χώρες που κυκλοφορεί στις 12 Νοεμβρίου, καθώς στην Ελλάδα θα έρθει μια εβδομάδα αργότερα. Όμως το embargo έληξε και πλέον μπορούμε να δείξουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Αυτό που σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο είναι το User Interface της κονσόλας και πως διαχειρίζεται κανείς τα παιχνίδια του και τις ρυθμίσεις. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια εκτενή περιγραφή όλων των λειτουργιών που προσφέρει το PS5, μέσα από το εξελληνισμένο του μενού και απαντάμε σε διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, όπως τι γίνεται με τα saves, πόσο αποθηκευτικό χώρο έχει, τι μπορεί κανείς να μεταφέρει σε εξωτερικό δίσκο, τις ρυθμίσεις εικόνας, επιλογές streaming και καταγραφής βίντεο και πολλά πολλά ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*