Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Galaxy S23: Η επική σειρά της Samsung

*
Δίχως αμφιβολία, η σειρά Galaxy S23 σηματοδοτεί μια νέα εποχή ύψιστης τεχνολογίας και premium εμπειρίας, χωρίς να στερείται το στυλ ούτε κατ’ ελάχιστο. Πιο συγκεκριμένα, τα Galaxy S23 Ultra, S23+ και S23 διαθέτουν εκπληκτική κάμερα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Ταυτόχρονα, ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 είναι εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογία σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη και φυσικά πρόκειται και για έναν ισχυρό chip που θα τα βγάλει πέρα ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για ένα smartphone από την οθόνη του, αφού αυτή αποτελεί το πρώτο και τελευταίο σημείο επαφής με τον χρήστη.. Έτσι και στα τρία smartphone μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενό σας, παρά τη διαφορά στο μέγεθός τους.




Η σειρά Galaxy S23 φέρει και το προηγμένο σύστημα καμερών που σας επιτρέπει να απαθανατίσετε κάθε ανάμνηση, σε κάθε περίσταση. Οι αναβαθμισμένες κάμερες των smartphone παράγουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες ενώ ξεχωρίζουν για την απίστευτα ζωντανή τους εικόνα το βράδυ, όποτε και το περιβαλλοντικό φως είναι μειωμένο. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την selfie camera, η οποία πλέον χρησιμοποιεί το Portrait Mode για να παράξει πορτραίτα που έχουν πραγματικά την αίσθηση του βάθους αλλά και ένα ενισχυμένο bokeh effect. Αποτέλεσμα που δεν θα ήταν εφικτό αν δεν χρησιμοποιούνταν τόσο η τεχνολογία Dual Pixel όσο και η εξελιγμένη AI που αναλύουν τις αποστάσεις του περιβάλλοντος και αντιλαμβάνονται πραγματικά την διαφορά μεταξύ του αντικειμένου και του χώρου στον οποίο βρίσκεται.



Όσο καλή AI και να έχουμε όμως, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι εφικτό χωρίς την χρήση του μεγαλύτερου και ολοκαίνουριου αισθητήρα των 200MP, που υποστηρίζει πολλαπλά επίπεδα συμπίεσης ταυτόχρονα αλλά και επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει ο ίδιος την ανάλυση της τελικής φωτογραφίας, μέσω της τεχνολογίας pixel binning. Ταυτόχρονα για όσους από εσάς θέλουν τον απόλυτο έλεγχο, θα χαρέιτε να μάθετε πως μέσω του Expert RAW, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες με πολλαπλές βαθμίδες έκθεσης και να τις επεξεργαστείτε χωρίς να κουβαλάτε την ογκώδη DSLR σας. Κι αν για εσάς οι άψογες φωτογραφίες δεν είναι αυτοσκοπός, θα χαρείτε να μάθετε πως όλη αυτή η τεχνολογία περνά και στο ανάλυσης 8Κ βίντεο, αλλά και στις βίντεο κλήσεις που σίγουρα θα απολαμβάνετε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα πλέον.



Η αυξημένη επεξεργαστική ισχύς όμως δεν σταματά στις φωτογραφικές δυνατότητες των Galaxy S23. Αντίθετα το σύστημα επεξεργαστών Snapdragon® 8 Gen 2 αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone Samsung. Με αυτόν τον τρόπο τα Galaxy S23 μπορούν να  αποτελέσουν τον ιδανικό σας σύντροφο και μπορούν να ανταποκριθούν όσο απαιτητικό κι αν είναι το lifestyle σας.

Με τη χρήση ενός smartphone Galaxy S23 είναι αδιαμφισβήτο πως θα περάσετε σε μια νέα εποχή για τα smartphones, όπου η τεχνολογία και το στυλ παντρεύονται με τρόπο μοναδικό και ωφέλιμο για τον καθένα.



Και για το τέλος, αφήσαμε τα συνοδευτικά που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη. Κάθε smartphone της σειράς Galaxy S23 έρχεται με δώρο 4 μήνες εγγραφής στο YouTube Premium*, για ασταμάτητη αναπαραγωγή του αγαπημένου σας περιεχομένου χωρίς διακοπές για ενοχλητικές διαφημίσεις. Αλλά και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365**, για να μην ανησυχήσετε ποτέ για την ασφάλεια των αγαπημένων και πολυτίμων σας αναμνήσεων.

Παραγγείλτε το τώρα μέσω του Samsung.com/gr

* Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J. YouTube σήμα της Google LLC.
** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis
 
Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*