Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Freeclip: Βρήκαμε τα πιο βολικά ακουστικά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

*
Αν μη τι άλλο, όταν η HUAWEI αποφασίζει να κυκλοφορήσει ένα νέο προϊόν, ξέρουμε όλοι ότι αυτό σίγουρα δε θα σε κάνει να πλήξεις, το αντίθετο μάλιστα. Είτε με τα smartphone και τις κάμερές τους, είτε με τα smartwatches είτε με τα ακουστικά της, τα προϊόντα της είναι πάντα «ένα και ένα». Με τα HUAWEI Freeclip, η εταιρεία πήγε το design και την ευχρηστία που μπορεί να έχει κανείς από ένα ζευγάρι true wireless ακουστικών πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Αν δε ξέρεις τι είναι τα HUAWEI Freeclip, διάβασε παρακάτω για να μάθεις. Αλλά για να σου κάνουμε ένα spoiler, είναι τα πιο βολικά ακουστικά που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, τα οποία θα φορέσεις, θα ξεχάσεις ότι είναι εκεί και απλά θα τα χρησιμοποιείς όλη μέρα, κάθε μέρα. Το λέμε γιατί αυτό ακριβώς κάνουμε.



Τα HUAWEI Freeclip είναι ένα TWS ζευγάρι ακουστικών που όμοιά τους δεν υπάρχουν. Ακολουθούν μια open fit σχεδίασης, δηλαδή δε κλείνουν τα αυτιά του χρήστη, δεν τον απομονώνουν από το περιβάλλον του. Βλέπεις, η HUAWEI διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιθυμούν μια εμπειρία ακρόασης που να διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τους επιτρέπει παράλληλα να παραμένουν συντονισμένοι με το περιβάλλον τους. Και έτσι, σχεδίασε τα Freeclip, τα οποία είναι συμβατά με κάθε Bluetooth συσκευή, είτε είναι iOS είτε Android είτε και Windows. Με το ξεχωριστό τους στυλ, το ανεπαίσθητο βάρος και τη μοναδική τους σχεδίαση, μπορούν να φοριούνται όλο το 24ωρο που λέει ο λόγος. Εντάξει, ίσως όχι κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά την υπόλοιπη μέρα μπορούν να είναι εκεί, τοποθετημένα στο αυτί, έτοιμα να φανούν χρήσιμα. Είτε είναι κανείς όλη μέρα στο γραφείο, είτε στο αυτοκίνητο, με ένα διπλό tap μπορεί να απαντήσει σε μια τηλεφωνική κλήση αμέσως. Χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει να βρει που είναι η θήκη, να βγάλει τα ακουστικά από μέσα, να τα φορέσει και να μιλήσει μετά. Μπορούν να παίζουν μουσική για ώρες ατελείωτες (έως 8 με μια φόρτιση, με τη θήκη να προσφέρει άλλες 3-4 φορτίσεις) και με τα gestures controls, ο κάτοχός του αλλάζει τραγούδια, κάνει pause/play και γενικά ελέγχει πλήρως τον ήχο του. Είτε αυτός έρχεται από τη βασική του συσκευή, είτε από κάποια άλλη (πχ tablet), καθώς τα HUAWEI Freeclip μπορούν να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα με 2 συσκευές (και να "θυμούνται" ακόμα περισσότερες για γρήγορο pairing).



Και πως είναι δυνατόν να τα έχει κανείς όλη μέρα χωρίς να ενοχλείται; Η HUAWEI διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να πετύχει την βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και καινοτόμο, μοντέρνο σχεδιασμό, που προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό  C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα στο πίσω μέρος και κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. Είναι κάτι σαν ένα αντίβαρο, για να ισορροπήσει το Acoustic Ball, το τμήμα των ακουστικών που ενσωματώνει το ηχείο. Και αυτό με τη σειρά του έχει σχεδιαστεί, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει την βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό  μέγεθος και απαλή εφαρμογή  στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. Η σύνδεση του «φασολιού» και της «μπάλας» είναι το C-bridge, μια «γέφυρα» που διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα ο οποίος ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Όλα τα παραπάνω μπορεί να σου φαίνονται πολύ τεχνικά, αυτό που όμως μετράει είναι πως ο σχεδιασμός λειτουργεί και λειτουργεί άριστα. Μόλις ο χρήστης βρει το σωστό σημείο να τοποθετήσει τα δυο ακουστικά, μετά αυτά θα παραμένουν εκεί για ώρες, χωρίς να νοιώθει ενόχληση. Όπως ακριβώς ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν να είναι τοποθετημένα στα αυτιά για ώρες, έτσι και τα HUAWEI Freeclip. Είτε πάει κανείς για τρέξιμο (έχουν αντοχή στο νερό  την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας  IP54), είτε βολτάρει πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι, είτε χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε εργάζεται, τα Freeclip δε πρόκειται να ενοχλήσουν, κάνοντας ταυτόχρονα τη καθημερινότητα του χρήστη ευκολότερη.  Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών για τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους.



Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρει κανείς είναι πως τα Freeclip δεν έχουν «δεξί και αριστερό» ακουστικό. Όποιο και να φορέσεις σε όποιο αυτί, αυτό θα γίνει το αντίστοιχο δεξί/αριστερό. Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα ακουστικό για να λάβουν μια γρήγορη κλήση ή να ακούσουν κάτι.



Και στην ερώτηση «πως ακούγονται» η απάντηση είναι απλά «εξαιρετικά», καθώς η HUAWEI χρησιμοποιεί δυο κύριες τεχνολογίες ήχου για να λύσει τα προβλήματα που έχουν άλλα open fit ακουστικά: τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων. Αυτές λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.
Τα HUAWEI FreeClip έχουν σχεδιαστεί για όσους επιζητούν τον υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτούν τις καλύτερες επιδόσεις και την καλύτερη εμφάνιση από ένα τεχνολογικό gadget.


  • Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*