Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI Matebook D16: Μεγάλη οθόνη και φορητότητα

*
Η επιστροφή στα θρανία ή στα γραφεία μπορεί να γίνει πάρα πολύ δύσκολη, χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Και τι πιο κατάλληλο από ένα ισχυρό notebook που συνδυάζει μεγάλη οθόνη και φορητότητα;

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε και η HUAWEI, η οποία κατόπιν εκτεταμένων ερευνών μας παρουσιάζει το νέο Matebook D16 με την ολοκαίνουργια οθόνη HUAWEI FullView που εξασφαλίζει άνεση στα μάτια μα και παραγωγικότητα άλλου επιπέδου, ενώ κρατά το βάρος σε χαμηλά επίπεδα.




Βλέπετε η HUAWEI έχει τοποθετήσει μια μεγάλη οθόνη 16 ιντσών, μέσα σε ένα πλαίσιο όπου άλλοι κατασκευαστές τοποθετούν οθόνες μεγέθους 15,6 ιντσών. Κι αν η διαφορά σας φαίνεται μικρή, θα πρέπει να σας επιστήσουμε τη προσοχή καθώς αυτή η αύξηση του μεγέθους επέτρεψε στην HUAWEI να έχει αναλογία πλευρών 16:10, αντί του τυπικού 16:9 που θα βρείτε στα περισσότερα notebook της κατηγορίας. Συνεπώς οτιδήποτε σε ιστοσελίδα, ή δουλειά γραφείου γίνεται ευκολότερα στην αυξημένη επιφάνεια εργασίας. Αξίζει να σταθούμε βεβαίως και στο ότι η αύξηση του μεγέθους της οθόνης δεν έφερε αύξηση του βάρους, οπότε το Matebook D 16 ζυγίζει 1,7 κιλά και μεταφέρεται το ίδιο εύκολα με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα. Ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα μάτια τους προστατεύονται χάρις την πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light, αλλά και το DC Dimming που αποτρέπει το τρεμόπαιγμα της οθόνης.

Παρά το λεπτό του σώμα κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το HUAWEI Matebook D 16 περιέχει τον επεξεργαστή Intel Core H-Series 12ης γενιάς, που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις, είτε αυτό αφορά την επεξεργασία κώδικα, είτε το άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων ή παρουσίασεων. Ψύχεται δε από το νέο σύστημα ψύξης HUAWEI Shark fin fan, που προστατεύει τον επεξεργαστή ενώ δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ Standard και Performance Mode.



Φυσικά η συνδεσιμότητα δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός των εξελίξεων. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, το Matebook D 16 μπορεί να συνδέεται ακόμα και σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi με πολύ χαμηλή ισχύ και να διατηρεί σταθερή ταχύτητα αλλά και ελάχιστο “κόλλημα” στις βιντεοκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων ή των παρουσιάσεων, το FollowCam της κάμερας AI προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο, διατηρώντας τον εκάστοτε ομιλητή στο κέντρο της εικόνας, διασφαλίζοντας παράλληλα πως δεν θα χαθεί ούτε λέξη του, ακόμα κι αν αυτός κινείται. Κι αν υπάρχει περίπτωση το Matebook D 16 να χρησιμοποιηθεί από κάποιον μαθητή, η δυνατότητα εικονικού background της κάμερας θα του επιτρέψει να διατηρήσει το απόρρητο του προσωπικού του χώρου.

Και μιας και αναφερόμαστε στη HUAWEI, δεν θα μπορούσε να μην δοθεί βάση στην διασύνδεση μεταξύ των συσκευών. Χάρις τη τεχνολογία Super Device, απλά και μόνο η κοντινή τοποθέτηση συσκευών HUAWEI όπως ακουστικά, πληκτρολόγια, ποντίκια και ηχεία, αρκεί για να εντοπιστούν από τον φορητό υπολογιστή χωρίς καμία άλλη ενέργεια από πλευράς του χρήστη.  



Ακόμα μεγαλύτερη χρησιμότητα όμως σε ένα σύγχρονο γραφείο, αποκτά το HUAWEI Matebook D 16 όταν συνδεθεί με το smartphone και το tablet σας. Στην περίπτωση του πρώτου, η διεπαφή του τηλεφώνου εμφανίζεται στην οθόνη του φορητού υπολογιστή και μπορείτε να τα ελέγχετε ταυτόχρονα, σαν μια συσκευή. Μπορείτε να χειριστείτε τρεις διαφορετικές εφαρμογές του τηλεφώνου από την επιφάνεια εργασίας του Matebook αλλά και να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο για να λάβετε κλήσεις βίντεο ή ήχου.

Το tablet σας από την άλλη μπορεί να μετατραπεί είτε σε επιφάνεια σχεδίασης, είτε να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερη οθόνη, δίνοντας έτσι μια ολοκληρωτική αίσθηση στο γραφείο σας και απογειώνοντας τις δυνατότητες σας σε αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση επωφελούνται τόσο το tablet, αφού χρησιμοποιεί την απίστευτη ισχύ του notebook, μα και το δεύτερο, αφού η σχεδίαση στον φορητό υπολογιστή γίνεται απόλαυση με τη χρήση της γραφίδας του tablet. Η εποχή του “υβριδικού” γραφείου είναι πλέον εδώ. Εσείς γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο;



● Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*