Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

HUAWEI P50 & Nova 9 SE - Η επιτομή της τεχνολογίας, διαθέσιμη σε όλους

*
HUAWEI P50 & Nova 9 SE, τα δύο νέα smartphones της Huawei έρχονται για να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη!

Η HUAWEI πάντα φροντίζει να βρίσκεται στην επιτομή της τεχνολογίας και να μεταφέρει την ανώτερη εμπειρία χρήσης της στους πελάτες της. Και τα κινητά της για το 2022 δεν θα μπορούσαν παρά να διακατέχονται κι αυτά από την ίδια φιλοσοφία. Σε όποια κατηγορία χρήστη κι αν ανήκεις, η HUAWEI σε έχει καλυμμένο για φέτος.


Και ξεκινάμε δυνατά με μια γρήγορη ματιά στα specs του HUAWEI Nova 9 SE, ενός κινητού τηλεφώνου με budget τιμή, αλλά με χαρακτηριστικά που ακόμα και υψηλότερες κατηγορίες θα ζήλευαν. Η χρήση του HUAWEI SuperCharge αποτελεί μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες για οποιονδήποτε ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του εκτός γραφείου, ή σπιτιού και κάτι που δεν θα βρεις αλλού. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο χρήσιμο είναι να φορτίζεις το 60% της μπαταρία σου μέσα σε 15 λεπτά, με τον φορτιστή ισχύος 66 Watt που φυσικά περιλαμβάνεται στη συσκευασία του τηλεφώνου.



Ταυτόχρονα, η Premium αίσθηση που αφήνει η υψηλότερη ποιότητα υλικών του Nova 9 SE, σε συνδυασμό με την εκπληκτική οθόνη του επιτρέπει την παρακολούθηση περιεχομένου οπουδήποτε το καθιστά μια από τις προφανής επιλογές σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Και ακόμα δεν αναφερθήκαμε στις κάμερες. Με τον βασικό αισθητήρα να έχει ανάλυση 108MP, μπορείς να τραβήξεις υψηλής ποιότητας υλικό αλλά και να εκμεταλλευτείς τη λειτουργία Dual View, που επιτρέπει ταυτόχρονη λήψη τόσο από την μπροστινή όσο και τη πίσω κάμερα, απολαμβάνοντας έτσι και την δική σου, ζωντανή αντίδραση στα τεκταινόμενα. Με τη χρήση του Petal Clip, μπορείς άμεσα και με τη χρήση του ίδιου του τηλεφώνου να επεξεργαστείς το υλικό που τράβηξες και να το μοιραστείς με όλους, μέσω της πλατφόρμας που θα επιλέξεις.



Όμως καλώς ή κακώς, αν θέλεις να έχεις το καλύτερο και μόνον, η επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα HUAWEI P50 Pro και HUAWEI P50 Pocket. Με τη σειρά P να έχει ταυτιστεί ούτως ή άλλως με την φωτογραφική υπεροχή και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τα δύο νέα κινητά τηλέφωνα ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσεις το P50 Pro για φωτογραφία οποιουδήποτε θέματος, σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να μην μεινεις εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Οι αισθητήρες που περιέχονται στο Dual-Matrix Camera Design αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ εστιάζουν σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα που προσεγγίζει αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Ο περισκοπικός φακός επιτρέπει έως και 100X ζουμ και σε συνδυασμό με την εξελιγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης μπορείτε να τραβήξετε αντικείμενα που βρίσκονται απίστευτα μακριά από εσάς.



Η σειρά P όμως δεν είναι μόνο συνυφασμένη με τις κορυφαίες κάμερες, αλλά και με τα υψηλότερα επίπεδα σχεδιασμού και απόδοσης. Το P50 Pro λοιπόν φέρνει μεγαλύτερη οθόνη, τεχνολογίας OLED που καλύπτει ολόκληρο το χρωματικό φάσμα P3 και μέχρι 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και σου εξασφαλίζει πως θα δεις το περιεχόμενό σου στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Ταυτόχρονα η πιστοποίηση IP68 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη σου εξασφαλίζει πνευματική ηρεμία, αφού μπορείς να το κουβαλήσεις στις διακοπές σου και να απαθανατίσεις τις καλύτερες στιγμές χωρίς φόβο για το οτιδήποτε.

Κι αν θες να πρωτοτυπήσεις πραγματικά, τι πιο ταιριαστό για την περίπτωσή σου από το P50 Pocket; Αδιαμφισβήτητη απόδοση και ποιότητα στις φωτογραφίες, αλλά και ένας μοναδικός μηχανισμός αναδίπλωσης που προσφέρει απολύτως λεία οθόνη και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από ποτέ άλλοτε. Ακόμα και διπλωμένο, το P50 Pocket είναι μόλις 15,2mm παχύ και χωράει και στην πιο στενή τσέπη χωρίς πρόβλημα. Ταυτόχρονα, η δεύτερη οθόνη του παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου, χωρίς να αναγκαστείς να το ξεδιπλώσεις για να τις διαβάσεις στην κύρια οθόνη του. Όταν όμως το ξεδιπλώσεις, θα απολαύσεις πραγματικά την παρακολούθηση περιεχομένου, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας μέσω της εκπληκτικής οθόνης του, με πυκνότητα pixel 442 dpi και την πλήρη υποστήριξη (και εδώ) του χρωματικού φάσματος P3.

Είναι ευρέως αποδεκτό πως η τεχνολογία προχωράει μπροστά και μάλιστα με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς στα κινητά τηλέφωνα. Παρόλα αυτά με τα HUAWEI P50 Pro και P50 Pocket είστε εξασφαλισμένοι πως θα βρίσκεστε στην επιτομή της τεχνολογίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα μοντέλα της HUAWEI μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:
https://consumer.huawei.com/gr/phones/p50-pro/
https://consumer.huawei.com/gr/phones/p50-pocket/
https://consumer.huawei.com/gr/phones/nova9-se/
https://www.huaweistore.gr/el/huawei-smartphones/huawei-p50-pro-8g-256g_131138/
https://www.huaweistore.gr/el/huawei-smartphones/huawei-nova-9-se-8g-128g_131929/?skuid=131931
https://www.huaweistore.gr/el/huawei-smartphones/huawei-p50-pocket-8g-256g_131946/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*