Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Ecosystem: Η δύναμη μιας εκπληκτικής διασύνδεσης τώρα στα χέρια σας και στα αυτιά σας

*
Είναι ευρέως αποδεκτό πως το σύγχρονο lifestyle περιβάλλεται από ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν θα αναφερθούμε καν στην ύπαρξη ενός smartphone, που θεωρείται πλέον απαραίτητο, αλλά για το πως η συνύπαρξή του και η εξαιρετική συνδεσιμότητα και συνεργασία του με το smartwatch και τα Galaxy Buds σας μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, με ελάχιστες κινήσεις. Αν δεν το έχετε ξανακούσει, καλώς ήρθατε στο οικοσύστημα της Samsung.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλος πρωταγωνιστής από το Galaxy Z Flip4. Ένα smartphoneπου κατασκευάστηκε με γνώμονα την φορητότητα και την ανθεκτικότητα, αλλά και τις πολλαπλές λύσεις που έχει να προσφέρει ο εξαιρετικός του σχεδιασμός. Όμως με την προσθήκη των νέων Galaxy Watch5 και Galaxy Buds2 Pro, η εμπειρία χρήσης του γίνεται πραγματικά εκπληκτική.




Και τα δύο wearables συνδέονται πανεύκολα στοsmartphone, με μια απλή ενεργοποίηση του Galaxy Watch5, ή αντίστοιχα το άνοιγμα της θήκης των Galaxy Buds2 Pro. Και από εκεί και πέρα, τα σενάρια χρήσης και των τριών μαζί μπορούν να περιοριστούν μόνο από τη φαντασία σας. Για παράδειγμα, ακόμα κι αν για κάποιο λόγο το Galaxy Watch5 αποσυνδεθεί από το Galaxy Z Flip4, μπορεί να λάβει κανονικά κλήσεις και SMS, αρκεί να παραμένει συνδεδεμένο στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi. Εξυπακούεται βέβαια πως ο αισθητήρας BioActive, που μας συστήθηκε πρώτη φορά στη σειρά smartwatches Galaxy Watch4 βρίσκεται και στο Galaxy Watch5 και θέτει νέα δεδομένα στην παρακολούθηση των βιομετρικών, όπως τους παλμούς της καρδιάς*, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, ακόμα και τα επίπεδα άγχους.



Φυσικά το Galaxy Watch5 δε σταματά στην παρακολούθηση των βιομετρικών κατά τη διάρκεια της άσκησης ή κατόπιν αυτής. Το εργαλείο μέτρησης Σύνθεσης σώματος παρέχει μια λεπτομερή εικόνα του σώματός μας, με αποτέλεσμα να προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις, στόχους και μεθόδους άσκησης. Η παρακολούθηση του ροχαλητού κατά τη διάρκεια του ύπνου προσφέρει κι αυτή με τη σειρά της λύσεις για ευεξία και  ξεκούραση, ενώ υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα βελτίωσης της ποιότητας του ύπνου που μπορείτε να το παρακολουθήσετε φυσικά μέσα από το αγαπημένο σας Samsung Galaxy Z
Flip4.



Η παρουσία του smartwatch στον καρπό σας είναι σημαντική κατά την άσκηση, όμως η επιλογή του Samsung Galaxy Watch5 και η συνδεσιμότητά του σε όλο το οικοσύστημα της Samsung δύναται να κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, με το smartwatch σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την έξυπνη και  παραμετροποιήσιμη κάμερα του Galaxy Z Flip4, αφού το Galaxy Watch5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κλείστρο για το smartphone. Δεν είναι όμως μόνο το smartwatch που προσφέρει πλέον περισσότερο ενοποίηση στο οικοσύστημα της Samsung.

Η δύναμη των Samsung Galaxy Buds2 Pro βρίσκεται στην απλότητά τους. Η σύνδεσή τους γίνεται με απλό τρόπο και είναι σε θέση να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Φτιαγμένα για τους λάτρεις της μουσικής, συνδέονται με το Samsung Galaxy Z Flip4 και με το ισχυρό Active Noise Cancellation μπορούν να επιτρέψουν την  αφοσίωσή σας σε μια κλήση, ένα conference-call ή την παρακολούθηση του αγαπημένου σας περιεχομένου.



Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το Galaxy Z Flip4 είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει πολλές ανάγκες, από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, έτσι και τα Galaxy Buds2 Pro είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό αξεσουάρ για όσους ψάχνουν την premium εμπειρία ακρόασης, σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής. Ο νέος τους σχεδιασμός τα έχει φέρει 15% μικρότερα σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά και με ανασχεδιασμένους αεραγωγούς και καλύμματα κατά του θορύβου από ανέμους.

Τα Samsung Galaxy Buds2 Pro υποστηρίζουν φυσικά ταυτόχρονα σύνδεση μεταξύ δύο συσκευών, αλλά και την εναλλαγή μεταξύ τους. Σκεφτείτε για παράδειγμα πως αθλείστε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κουβαλάτε ολόκληρο το smartphoneμαζί σας. Κανένα πρόβλημα, αφού μπορείτε να συνδέσετε τα Galaxy Buds2 Pro στο Galaxy Watch5 σας και να απολαύσετε τη μουσική σας. Κι όταν  τελειώσετε την άσκηση, και έρθει η ώρα της χαλάρωσης, αρκεί απλά η αναπαραγωγή περιεχομένου στο Galaxy Z Flip4 σας για να συνεχίσετε την ακρόαση στα Galaxy Buds2 Pro, χωρίς διακοπές και αποσυνδέσεις.

Αξίζει για το τέλος να αφήσουμε μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που φυσικά ενεργοποιείται χάρις τη Samsung και το οικοσύστημα συσκευών που έχει χτίσει. Μιλάμε φυσικά για κάτι που μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ κόπο, ανησυχία και πιθανότατα χρήμα, το Samsung SmartThings Find**. Η εφαρμογή υποστηρίζεται τόσο από το Galaxy Watch5 όσο και (μάλλον κυριότερα) από τα Galaxy Buds2 Pro και επιτρέπει στον χρήστη να εντοπίσει την τελευταία τοποθεσία των αξεσουάρ. Ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται εκτός σύνδεσης, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο χρηστών Samsung Galaxy αλλά και την τελευταία τους γνωστή τοποθεσία για να τα εντοπίσει. Κι αν από μόνος σας έχετε την τάση να χάνετε τα πράγματά σας, το ειδικό “Left Behind Notice” θα σας ειδοποιήσει οποτεδήποτε η συσκευή
σας αποσυνδεθεί από το Galaxy Z Flip4 ή ξεχαστεί σε κάποιο γραφείο από εσάς.

To οικοσύστημα της Samsung είναι εδώ και είναι πλέον έτοιμο να σας παρέχει λύσεις και ευκολίες που άλλοτε θεωρούνταν  πολυτέλεια. Εσείς δεν έχετε λόγο να μην το ακολουθήσετε.

* Προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και φυσικής καταστασης. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου.Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά και δεν θα πρέπει να θεωρούνται ιατρική οδηγία. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές.

** Οι διαθέσιμες τεχνολογίες, λειτουργίες και ιδιότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο, το περιβάλλον δικτύου ή το προϊόν, και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*