Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy A Series: η σειρά πληρέστερη από ποτέ

*
Η σειρά Samsung Galaxy A έρχεται να προσφέρει κάτι για τον καθένα.

Οι περισσότεροι αναζητούμε ένα κινητό τηλέφωνο τα χαρακτηριστικά του οποίου θα έχουν όσο το δυνατόν λιγότερους συμβιβασμούς. Βλέπετε εν έτη 2022 χρειαζόμαστε καλές κάμερες και επεξεργαστική ισχύ ικανή να ανταπεξέλθει σε κάθε εργασία που πιθανώς να αναθέτουμε στο κινητό τηλέφωνο. Και τί  καλύτερο από την ανανεωμένη σειρά Samsung Galaxy A, που μοιάζει να φτιάχτηκε για να καλύψει ακριβώς αυτές τις ανάγκες και ακόμα περισσότερες;


Η σειρά Samsung Galaxy A δανείζεται τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς S, σε τιμές όμως πολύ πιο προσιτές.



Εν αρχή είναι η κάμερα και το setup με τις τέσσερις κάμερες των Galaxy A33 5G και A53 5G έχει χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε όλοι. Ο βασικός αισθητήρας του Galaxy A33 έχει ανάλυση 48MP, ενώ ο αντίστοιχος του Galaxy A53 έχει 64MP, όμως τα MegaPixel πολλές φορές δε λένε ολόκληρη την αλήθεια. Πέραν της υποστήριξης τους από το σύστημα AI Camera και τα δύο κινητά τηλέφωνα εξοπλίζονται με κάτι που χρειαζόμαστε στις περισσότερες των περιπτώσεων, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Η ύπαρξη του κάνει τα βίντεο να μοιάζουν σταθερότερα , όμως το μεγαλύτερο του όφελος βρίσκεται στην φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εκεί ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας εξαλείφει και την παραμικρή κίνηση και μας επιτρέπει να φωτογραφίσουμε το θέμα μας, ακόμα και χωρίς τη χρήση φλας, πολύ καθαρά. Σε συνδυασμό με το βελτιωμένο night mode αλλά και το ενισχυμένο portrait mode, είναι σίγουρο πως τα Galaxy A33 5G και A53 5G θα καλύψουν ικανοποιητικά κάθε σενάριο χρήσης τους ως κάμερα.



Ταυτόχρονα, η χρήση του κινητού για την παρακολούθηση είτε δικού μας είτε άλλου περιεχομένου, γίνεται απόλαυση στις εκπληκτικές οθόνες Super Amoled, 6.5 ιντσών στην περίπτωση του Galaxy A53 5G και 6.4 ιντσών στην περίπτωση του Galaxy A33 5G. Ο ρυθμός ανανέωσης των οθονών είναι επίσης υψηλότερος των τυπικών 60Hz (120Hz στο Galaxy A53 και 90Hz στο A33), προσδίδοντας έτσι ταχύτατη απόκριση κατά την πλοήγηση μας στο ίντερνετ, ή κατά το scrolling στις αγαπημένες μας εφαρμογές. Φυσικά και τα παιχνίδια δε θα μπορούσαν να μείνουν στην απέξω, αφού τα νέα Galaxy A53 5G και A33 5G έχουν ακόμα έναν άσσο στο μανίκι τους.

Ο νέος επεξεργαστής Exynos 1280 εξοπλίζει και τα δύο κινητά τηλέφωνα με πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση στα 25W, η οποία γεμίζει μια άδεια μπαταρία κατά το ήμισυ (~50%) μέσα σε 30 λεπτά. Την ίδια στιγμή, η λιθογραφία του νέου επεξεργαστή βρίσκεται στα 5nm, επιτρέποντας έτσι και στις δύο συσκευές να διαρκούν περίπου δύο μέρες με τυπική χρήση. Αυτό επιτυγχάνεται και μέσω του συστήματος Active Power Saving, το οποίο κυριολεκτικά “μαθαίνει” το χρήστη και τις συνήθειές του και προσαρμόζει ανάλογα την επεξεργαστική ισχύ του τηλεφώνου εκεί που όντως χρειάζεται ο καθένας μας ξεχωριστά. Εξυπακούεται πως, ως κινητά τηλέφωνα του 2022 υποστηρίζουν Android 12 μέσω του One UI 4, το οποίο εξασφαλίζει αναβαθμίσεις ασφαλείας έως και τέσσερα χρόνια μετά την αρχική τους κυκλοφορία.
Φυσικά ως συσκευές που ανήκουν στο ευρύτερο οικοσύστημα της Samsung, τα νέα Galaxy A53 5G και A33 5G δε θα μπορούσαν παρά να χαρακτηρίζονται από εκπληκτική ποιότητα κατασκευής αλλά και απίστευτα σύγχρονο σχεδιασμό.  Πιο συγκεκριμένα, και οι δύο συσκευές εξοπλίζονται με Corning Gorilla Glass 5 και πιστοποίηση IP67* για νερό και σκόνη, εξασφαλίζοντας μας ξεγνοιασιά μέσω της αυξημένης αντοχής τους σε κάθε συνθήκη.



Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy A33 5G και A53 5G η Samsung μας χαρίζει δύο συνδρομές. Η πρώτη αφορά δύο μήνες στο YouTube Premium**, για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας περιεχόμενο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Η δεύτερη μας εξασφαλίζει πως για έξι μήνες θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το OneDrive*** της Microsoft για να αποθηκεύσουμε έως και 100GB δεδομένων, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, κάνοντας έτσι την μετάβαση των δεδομένων μας στο cloud ευκολότερη μα και ασφαλέστερη από ποτέ.

*Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.
** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ.
***Η προσφορά ισχύει από 25.03.2022-31.01.2023 μόνο για αγορές Galaxy Α53 και Α33 για καταναλωτές που δεν έχουν συνδρομή Microsoft 365 ή One Drive τις τελευταίες 90 ημέρες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, η συνδρομή μετατρέπεται σε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους Όρους του Google Play, εκτός εάν γίνει ακύρωση έγκαιρα. βλ. https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*