Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy FE Family: Συσκευές για σύγχρονους καταναλωτές

*
Η Samsung προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες για κάθε σύγχρονο χρήστη και πέραν των premium μοντέλων, έχει μια λύση και για όσους επιθυμούν επιλεγμένα χαρακτηριστικά των «ναυαρχίδων» σε κάθε κατηγορία, αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Η νέα σειρά συσκευών Samsung Galaxy FE περιλαμβάνει τόσο smartphone, όσο και tablet, αλλά και ακουστικά. Ας τα γνωρίσουμε.

Samsung Galaxy S23 FE
Η σειρά Galaxy S23 ξεχώρισε από το πρώτο λεπτό κυκλοφορίας της στην αγορά και το Galaxy S23 FE έρχεται να συνεχίσει την εντυπωσιακή αυτή πορεία. Το νέο μοντέλο έρχεται με μεγάλης διάρκειας μπαταρία και εκπληκτικές επιδόσεις στο χώρο της νυχτερινής φωτογραφίας. Η σειρά προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για να ταιριάζει σε κάθε γούστο, ενώ ο σχεδιασμός και το Corning Gorilla Glass 5 προφέρουν την απόλυτη ανθεκτικότητα σε επαφή με νερό και σκόνη.


Η κάμερα του Galaxy S23 FE έχει φακό 50MP και μπορεί να καταγράφει εικόνες και video σε υψηλή ανάλυση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει 3x οπτικό ζουμ. Ακόμη και τη νύχτα, ο φακός καταφέρνει να καταγράψει τις αγαπημένες σας στιγμές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με έντονα χρώματα και φωτισμούς, ενώ υποστηρίζει και πεντακάθαρες selfies με την μπροστινή κάμερα των 10MP. Για όσους θέλουν, δε, να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό, το Pro Mode δίνει μια πληθώρα επιλογών και ρυθμίσεων που θα ανεβάσουν επίπεδο στις λήψεις. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μάλιστα, κάθε καρέ ή video μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά.

Η οθόνη του Samsung Galaxy S23 FE είναι και αυτή Dynamic AMOLED 2x, 6.4 ιντσών με λειτουργίες που κάνουν τη θέαση άνετη στο μάτι και το Vision Booster που βελτιώνει συνολικά την απόδοσή της. Για τους λάτρεις του gaming, ο ισχυρός επεξεργαστής και το σύστημα ψύξης φροντίζουν να διατηρούνται οι επιδόσεις ψηλά. Η μπαταρία των 4500mAh προσφέρει και ταχεία φόρτιση, καθώς μπορεί να φτάσει στο 50% της με μόλις 30 λεπτά στο ρεύμα.



Samsung Galaxy Tab S9 FE
Αντίστοιχα, όσοι λάτρεψαν το Samsung Galaxy Tab S9, μπορούν να αποκτήσουν σε μια πιο προσιτή τιμή το Samsung Galaxy Tab S9 FE. Το νέο tablet προσφέρει προστασία από γλυκό νερό και σκόνη* και έχει ανθεκτικό σχεδιασμό για να μπορείτε να το χειρίζεστε παντού και πάντα. Η οθόνη των 12,4 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S9 FE+) και των 10,9 ιντσών (Samsung Galaxy Tab S9 FE) σάς επιτρέπει να δείτε με άνεση τις αγαπημένες σας σειρές, να μιλήσετε με φίλους σας, να δημιουργήσετε, να κάνετε τη δουλειά σας, να απαντήσετε σε mails ή ακόμη και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας games.

Μάλιστα, με το adaptive refresh rate έως και 90Hz, κάθε περιεχόμενο προσαρμόζεται ανάλογα, έτσι ώστε η ροή της εικόνας να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. Με τη χρήση του Vision Booster, η εικόνα που βλέπετε είναι πάντα καθαρή και λεπτομερής, ενώ η Samsung έχει φροντίσει παράλληλα να μειώσει και την εκπομπή μπλε φωτός που είναι επιβαρυντική για τα μάτια.

Ο επεξεργαστής του μπορεί να στηρίξει όλες τις λειτουργίες και για όσους θέλουν να δημιουργήσουν, υποστηρίζεται άριστη συνεργασία με το S-Pen



Samsung Galaxy Buds FE
Για όσους, τέλος, θέλουν να αποκτήσουν ένα σετ ακουστικών της σειράς Galaxy Buds, τα Samsung Galaxy Buds FE είναι μια εκπληκτική πρόταση. Έχουν κομψό σχεδιασμό και προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης, υποστηρίζοντας μέχρι και ακύρωση εξωτερικού θορύβου. Τα ειδικά μαξιλαράκια που προσφέρονται στο πακέτο αγοράς κάνουν τα Galaxy Buds FE ιδανικά για κάθε αυτί και παραμένουν άνετα ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Τα τρία διαφορετικά επίπεδα ακύρωσης δίνουν μια πληθώρα επιλογών, αφού μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πλήρη λειτουργία και να εστιάσετε μόνο στο περιεχόμενό σας, να ορίσετε το ambient mode για να έχετε επαφή και με τον έξω κόσμο χωρίς να διακόπτετε τις κλήσεις ή τα videos σας ή, τέλος, να το απενεργοποιήσετε πλήρως.

Κυκλοφορούν σε μια πληθώρα χρωμάτων για να ταιριάξουν σε κάθε γούστο και προσφέρουν εύκολη λειτουργία με απλά πατήματα στην εξωτερική τους επιφάνεια. Η μπαταρία τους διαρκεί περί τις 30 ώρες με μία μόνο φόρτιση και είναι ιδανικά ακόμη και για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, μεταφέροντας καθαρά ήχο και φωνή. Τέλος, αν έχετε στην κατοχή σας πολλές και διαφορετικές πηγές ήχου, μπορείτε να τις συνδέσετε όλες μαζί στα Samsung Galaxy Buds FE και να κινηθείτε άνετα μεταξύ τους.




**Το Galaxy Tab S9 FE, το Tab S9 FE+ και το S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1,5 μέτρο, για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς.**Η πιστοποίηση ανθεκτικότητας στη σκόνη βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής από τρίτο μέρος: 2kg σκόνης ταλκ (μεγ. διάμετρος 0,05mm) ανά κυβικό μέτρο σκορπίστηκαν σε έναν θάλαμο δοκιμών που περιέβαλλε τη συσκευή (η πίεση του αέρα μέσα στη συσκευή διατηρήθηκε κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Πιστοποίηση IP6X. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

> Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy FE στο Samsung.com/gr (δωρεάν Standard Παράδοση και έως 36 άτοκες δόσεις)
> Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*