Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S22 Ultra: Το μέλλον είναι εδώ

*
Το Samsung Galaxy S22 Ultra είναι ένα παράδειγμα πληρότητας τεχνολογιών.

Ένα κινητό τηλέφωνο την σημερινή εποχή έχει εξελιχθεί σε πολλά περισσότερα από μια απλή συσκευή επικοινωνίας. Αποτελεί το βασικό παράθυρό μας για τον εξωτερικό κόσμο, τον τρόπο που ενημερωνόμαστε, που ψυχαγωγούμαστε, αρκετές φορές και που εργαζόμαστε. Είναι λοιπόν σίγουρο πως πλέον οι χρήστες δεν περιμένουν απλά να κάνουν πολλά πράγματα με το τηλέφωνό τους. Αντίθετα, απαιτούν να τα κάνουν όλα.


Ένα από τα παράδειγματα πληρότητας τεχνολογιών αποτελεί η  σειρά Samsung Galaxy S22 και πιο συγκεκριμένα το Galaxy S22 Ultra.σαμσθν Μιλάμε άλλωστε για μια συσκευή με προηγμένες τεχνολογικές εξελίξεις.. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός που φέρει στο μυαλό την σειρά Note, σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο S-Pen αλλά και τη νέας γενιάς εξελιγμένη κάμερα που πάντα έφερε η σειρά Galaxy S επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν τα πάντα εύκολα και γρήγορα.



Ο αισθητήρας των 2,4um, ο μεγαλύτερος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο Samsung, επιτρέπει στο λογισμικό που χειρίζεται τις κάμερες να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία και φυσικά, φως, προσθέτοντας λεπτομέρεια είτε σε περίπτωση φωτογραφιών είτε σε βίντεο. Η παρουσία τεσσάρων φακών που παρέχουν ζουμ 100x αλλά και διπλό τηλεσκοπικό φακό χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο που μπορούν να σας «μεταφέρουν» δίπλα στη δράση, σε κάθε περίπτωση.

Ταυτόχρονα το Expert RAW app παρέχει ρυθμίσεις που θα βρείτε σε φωτογραφικές μηχανές DSLR, φέρνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο, ειδικά στους πιο έμπειρους χρήστες, παρόμοια εμπειρία λειτουργίας σε σχέση με αυτές. Χειρισμός της φωτεινότητας ISO, ρυθμίσεις για τη ταχύτητα κλείστρου αλλά και τις έκθεσης (EV), ακόμα και χειροκίνητη λειτουργία για τη ρύθμιση της ισορροπίας λευκού προσφέρουν απόλυτο δημιουργικό έλεγχο γύρω από το αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας.

Ένα κινητό τηλέφωνο όμως δεν ξεκινά ούτε τελειώνει με την κάμερα και τις φωτογραφικές του δυνατότητες. Το δε Samsung Galaxy S22 Ultra ενώνει την εμπειρία μεταξύ S Series και Note Series σε τέτοιο βαθμό που δεν θα σας λείψει τίποτα από τις δύο ξεχωριστές σειρές κινητών τηλεφώνων. Η χαρακτηριστική γραφίδα S Pen έρχεται κι εδώ, πρώτη φορά στη σειρά S και απογειώνει την παραγωγικότητα, ενώ το κατά 70% χαμηλότερο latency μετατρέπει τη διαδικασία των σημειώσεων, σχεδόν ταυτόσημη με το αν θα χρησιμοποιούσατε χαρτί. Η εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη βέβαια λόγω της εκπληκτικης Dynamic Amoled 2X μεγέθους 6,8 ιντσών,η οποία είναι βέβαια και η φωτεινότερη που εχει τοποθετηθει ποτε σε smartphone της σειράς Galaxy.



Ταυτόχρονα το ανανεωμένο γεωμετρικό σχήμα του Samsung Galaxy S22 Ultra συνδυάζει την κομψότητα της σειράς S με την λειτουργική κληρονομιά της σειράς Note. Η ενσωμάτωση του S Pen στο σώμα του κινητού τηλεφώνου εξασφαλίζει πως δεν θα ξεχάσετε ποτέ να το πάρετε μαζί σας. Και για αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον, το Samsung Galaxy S22 Ultra έρχεται σε τέσσερα εντελώς διαφορετικά χρώματα, τα Phantom Black, Phantom White, Green μα και το ολοκαίνουριο Burgundy.

Η μεγάλη μπαταρία του Samsung Galaxy S22 Ultra διαρκεί μια μέρα, ενώ η χρήση του δυνατού φορτιστή των 45W προσφερει ακομα και περισσοτερα απο 50 λεπτα καταγραφης βιντεο με φορτιση διαρκειας δεκα λεπτων μόλις. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5000mAh όμως αυτό είναι απλά και μόνο ένα νούμερο. Κι αυτό διότι η εξελιγμένη AI Engine του Galaxy S22 Ultra βελτιστοποιεί την απόδοση του επεξεργαστή και την ανανέωση των καρέ της οθόνης αναλόγως του σεναρίου χρήσης. Είναι λοιπόν δεδομένο πως ανά πάσα στιγμή έχετε όση απόδοση χρειάζεστε, χωρίς υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας.



Το Galaxy S22 Ultra αποτελεί μια εκπληκτική επιλογή smartphone, ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε σενάριο, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό. Ο υπερσύγχρονος επεξεργαστής του, σε συνδυασμό με την Dynamic Amoled 2X του αλλά και το S Pen, κάνουν την εμπειρία χρήσης του πραγματικά ξεχωριστή και βολική. Αξίζει δε να σημειώσουμε, τελειώνοντας, πως με κάθε αγορά Galaxy S22 Ultra, περιλαμβάνεται δωρεάν και τετράμηνη συνδρομή YouTube Premium*, για απολαυστική αναπαραγωγή περιεχομένου χωρίς διακοπές για διαφημίσεις.

*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Samsung

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Samsung

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Samsung

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*