Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy Tab S8: Εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε

*
Η Samsung παράγει εδώ και χρόνια προτάσεις σε tablet για κάθε βαλάντιο. Η ολοκαίνουρια σειρά Samsung Galaxy Tab S8 φέρνει τρεις διαφορετικές συσκευές ικανές να προσφέρουν εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε.



Εν αρχή είναι το hardware και πιο συγκεκριμένα τα εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της σειράς Galaxy Tab S8 που την κάνουν να ξεχωρίζει. Λεπτότερα μα ταυτόχρονα και με μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά οθόνες Super AMOLED, στην περίπτωση των Galaxy Tab S8+ και S8 Ultra, για ζωηρά χρώματα, να εξασφαλίζουν πως η παρακολούθηση βίντεο θα είναι πιο διασκεδαστική από ποτέ. Ταυτόχρονα, ο πιο δυνατός επεξεργαστής που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε οποιοδήποτε Samsung Galaxy με λιθογραφία 4nm, δίνει στα Galaxy Tab S8 τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί, είτε αυτό αφορά εργασία, είτε παρακολούθηση περιεχομένου, είτε παιχνίδι.



Συνδυάζεται έως και με έως και 16GB RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD μέχρι και επιπλέον 1TB. Με τέτοια χαρακτηριστικά, η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 θολώνει τα νερά μεταξύ tablet και notebook. Η απόδοση του επεξεργαστή, σε συνδυασμό με την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ανεβάζουν την παραγωγικότητα σε επίπεδο notebook. Η φορητή τους φύση βέβαια εξασφαλίζει επιπλέον πως η μεταφορά της εργασίας σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον γίνεται ευκολότερη.



Με τη χρήση του νέου S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία και των τριών συσκευών, οι χρήστες θα μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις ή να σχεδιάσουν οτιδήποτε φανταστούν με ακρίβεια που αγγίζει την εμπειρία σε πραγματικό χαρτί. Το νέο S Pen προσκολλάται μαγνητικά στο πίσω μέρος των tablet και φορτίζει, όντας διαθέσιμο όποτε κι αν το χρειαστείτε. Επίσης, αν για τη δική σας ζωή στο γραφείο είναι επιτακτική η ανάγκη για συχνά σεμινάρια μέσω ίντερνετ, ή βιντεο-διασκέψεων, οι εκπληκτικές κάμερες της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 αποδεικνύονται πολύτιμος σύμμαχος.



Ειδικότερα η διπλή μπροστινή κάμερα με τη ταυτόχρονη χρήση δύο φακών (Υπερευρυγώνιου + Ευρυγώνιου) και τη λειτουργία Auto-framing, σας κάνει να ξενοιάζετε σε ό,τι αφορά την θέσης σας απέναντι από την κάμερα. Θα σας έχει πάντα στο κέντρο, ενώ θα καδράρει αυτόματα εκ νέου, στην περίπτωση που στο πλάνο βρεθεί κάποιο δεύτερο άτομο δίπλα σας. Έτσι, θα μπορείτε πραγματικά να συγκεντρωθείτε στην απόδοσή σας, χωρίς να αγχώνεστε πια για το πως σας βλέπουν οι άλλοι σε κάθε σας παρουσίαση.



Και ακόμα δεν έχουμε καν αναφερθεί στην υποστήριξη του εκπληκτικού Samsung DeX. Το app της Samsung συνεργάζεται πλήρως με τα Galaxy Tab S8 και προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες για multitasking. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Samsung DeX αποτελεί μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την φορητή σας συσκευή ως υπολογιστή, συνδέοντάς την σε εξωτερική οθόνη, όπως τηλεόραση ή μόνιτορ. Και οι συσκευές της σειράς Galaxy Tab S8, το υποστηρίζουν πλήρως, ενώ προσφέρουν και ακόμα περισσότερες δυνατότητες, όπως την ταυτόχρονη διαφάνεια πολλαπλών παραθύρων. Το Multi-Active Window, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη λειτουργία, προσφέρει την ευελιξία να ανοίγετε πολλαπλές εφαρμογές σε οποιαδήποτε διάταξη βολεύει, ενώ με τη λειτουργία Drag & Split μπορείτε απλά να μεταφέρετε τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις, εικόνες και ακόμα περισσότερα από τις εφαρμογές Samsung Internet, Samsung Notes και Office.



Πέραν όμως του εκπληκτικού software σαν το Samsung DeX, τις δυνατότητες του νέου S Pen αλλά και την ισχύ των Galaxy Tab S8, υπάρχει κάτι ακόμα σημαντικότερο. Η αξιοποίηση του οικοσυστήματος της Samsung, στις συσκευές που αποτελούν τους καθημερινούς μας συντρόφους. Δεν θα μπορούσαμε να τονίσουμε αρκετά πως οι συσκευές της Samsung προσφέρουν ενιαίο περιβάλλον εργασίας, με την ταυτόχρονη παρουσία των apps σε μικρότερες αλλά και μεγαλύτερες οθόνες να εξασφαλίζει πως δεν θα βρεθείτε έξω από τα νερά σας, ψάχνοντας για βασικές λειτουργίες τις οποίες είχατε συνηθίσει να εκτελείτε διαφορετικά. Συνεπώς μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε πως ένα Galaxy Tab S8 μπορεί να αποτελέσει έναν εκπληκτικό σύντροφο για τα smartphones της νέας σειράς Galaxy S22.



Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως οποιαδήποτε αγορά συσκευής από τη σειρά Samsung Galaxy Tab S8 συνοδεύεται από τέσσερις μήνες συνδρομής στο YouTube Premium*, επιτρέποντάς σας έτσι να απολαύσετε απρόσκοπτα τη μουσική που προτιμάτε και περιεχόμενο χωρίς ενοχλητικές διακοπές για διαφημίσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ. Α.Ε.
*Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*