Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galazy Z Fold4 | Z Flip4 5G: Στην επιτομή της τεχνολογίας, μηχανολογικά και σχεδιαστικά

*
Τα Samsung Galazy Z Fold4 και Z Flip4 5G είναι εδώ και είναι η επιτομή της τεχνολογίας, μηχανολογικά και σχεδιαστικά.

Είναι πλέον ευρέως αποδεκτό πως η Samsung, με το λανσάρισμα της σειράς Galaxy Ζ άνοιξε μια εντελώς νέα κατηγορία στην αγορά του smartphone. Μέσα από τη συνεχή εξέλιξη και με ριζοσπαστικές μηχανολογικές τεχνοτροπίες, η σειρά Galaxy Z έχει περάσει σε νέα επίπεδα διαδραστικότητας που σκοπό έχουν να αλλάξουν την αλληλεπίδρασή μας με το smartphone σαν συσκευή.


Ξεκινώντας με το Samsung Galaxy Z Flip4 5G, μιλάμε για μια συσκευή που προσφέρει νέες εμπειρίες και νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης. Το νέο FlexCam μπορεί να συλλάβει φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες λήψης σε σχέση με το παρελθόν. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα για μερική αναδίπλωση του Galaxy Z Flip4 5G επιτρέπει στο χρήστη να τραβήξει selfie με διαφορετικές γωνίες, σε λειτουργία Πορτραίτου αλλά και Hands Free Video χωρίς κόπο και με εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα. Ο αναβαθμισμένος σένσορας του Galaxy Z Flip4 είναι φωτεινότερος κατά 65% σε σχέση με το Galaxy Z Flip3, ενώ η επεξεργασία που γίνεται από τον Snapdragon 8+ Gen 1 καταλήγει σε εκπληκτικές φωτογραφίες, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.



Ποιο είναι βέβαια το νόημα ενός αναδιπλούμενου smartphone, όταν χρειάζεται διαρκώς το άνοιγμά του ακόμα και για βασικές χρήσεις; Σε αυτό έρχεται να απαντήσει η ανανεωμένη Εξωτερική Οθόνη διαμέτρου 1,9 ιντσών. Οι μηχανικοί της Samsung έχουν προσθέσει περισσότερες συντομεύσεις αυτή τη φορά*, που περιλαμβάνουν από τη λειτουργία του φακού μέχρι και την ενεργοποίηση του Airplane Mode, του WiFi και του Bluetooth. Επιπροσθέτως οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις και μηνύματα με τη χρήση του Κειμένου σε Ομιλία χωρίς να χρειαστεί να ξεδιπλώσουν την οθόνη τους.

Φυσικά κάθε χρήστης είναι διαφορετικός και για αυτό το Galaxy Z Flip4 μπορεί να αποτελέσει μια εκπληκτική λύση για τον καθένα. Έρχεται σε νέα, υπέροχα και χρώματα (Bora Purple, Graphite, Pink Gold & Blue). Η παραμετροποίηση δε σταματά στις χρωματικές επιλογές:  οι δύο οθόνες του Galaxy Z Flip4 μπορούν να διαμορφωθούν για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες πρόσβασης. Χωρίς φυσικά να χαθεί το στυλ, αφού και οι δύο προσφέρουν διαφορετικές θεματικές επιλογές από γραμματοσειρές, μέχρι εικονίδια για κάθε γούστο.



Και σε περίπτωση που οι οθόνες του Galaxy Z Flip4 δεν είναι αρκετές για τις εξαιρετικές επιδόσεις που κάποιος μπορεί να έχει κατά νου, η επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το Samsung Galaxy Z Fold4 5G.

Πρόκειται άλλωστε για το smartphone που επαναπροσδιορίζει την έννοια του multi-tasking σε  Samsung Galaxy κινητή συσκευή με τις εκπληκτικές επιδόσεις της. Η πρόσβαση και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών είναι γρήγορη μέσω της χρήσης του νέου Taskbar, που θυμίζει PC. Οι νέες κινήσεις για την πλοήγηση μεταξύ των εφαρμογών έχουν δουλευτεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι διαισθητικές, είτε έχουμε την ανάγκη να χωρίσουμε την οθόνη στη μέση είτε να μεταβούμε από τη μία εφαρμογή σε πλήρη οθόνη, στην άλλη. Αν τύχει και έχετε δύο εφαρμογές της Google, υποστηρίζεται πλήρως ή αντιγραφή και επικόλληση περιεχομένου από τη μία στην άλλη για να μοιραζόμαστε οτιδήποτε βλέπουμε, γρήγορα και χωρίς κόπο. Το αναβαθμισμένο Google Meet επιτρέπει την αναδίπλωση της οθόνης για απαράμιλλη ποιότητα κλήσεων αλλά και ταιριαστό λειτουργικό στο κόψιμο της οθόνης.



Μιας και μιλάμε για παραγωγικότητα, η συνεργασία ετών με την Microsoft παρέχει στο Samsung Galaxy Fold4 5G την πλήρη σουίτα του Microsoft Office, ενώ ειδικά το Outlook έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρήση του στην απολαυστική οθόνη των 7,6 ιντσών. Με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz αλλά και νέα κατανομή των sub-pixels, η φωτεινότητα δεν θα αποτελέσει πρόβλημαακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού..

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η Samsung με τη χρήση του Smart Switch κάνει εύκολη τη μετάβασή σας από μια την παλιά σας συσκευή ακόμα και αν δεν είναι Samsung Galaxy, στο νέο σας Samsung. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο, κάποιο δίκτυο Wi-Fi η ακόμα και έναν προσωπικό υπολογιστή και θα έχετε γρήγορα όλα σας τα δεδομένα στο νέο σας Samsung Galaxy Z Flip4 5G ή Z Fold4 5G.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως και οι δύο συσκευές έρχονται με 4 μήνες προ-πληρωμένη συνδρομή YouTube Premium, μια υπηρεσία που αξίζει ο καθένας να δοκιμάσει, αφού προσφέρει την θέαση/ακρόαση του αγαπημένου σας περιεχομένου χωρίς διακοπές για ενοχλητικές διαφημίσεις.**

*Σε σύγκριση με προηγούμενα Samsung Foldable.
**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*